Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Cupidon este localizat in centrul statiunii Saturn, fiind situat la doar 20 m de plaja. Facilitati hotel: restaurant,bar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, recepţie deschisă nonstop, plaja amenajata de 9000 mp, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber (piscina adulti si o piscina copii), tenis de masa, table, terasa de vara cu muzica live, program pentru copii, 2 lifturi, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile. Hotelul dispune de 200 de camere duble. Facilitati camere: TV, baie cu dus, racitor, balcon, aer conditionat, geam termopan, pat matrimonial si canapea neextensibila cu lungimea de 150/70 cm sau pat dublu(latime 180 cm) si fotoliu extensibil. Canapele pot fi folosite ca si pat pentru copii sau fotolii.
Hotelul Cupidon este localizat in centrul statiunii Saturn, fiind situat la doar 20 m de plaja. Facilitati hotel:restaurant,bar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, recepţie deschisă nonstop, plaja amenajata de 9000 mp, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber (piscina adulti si o piscina copii), tenis de masa, table, terasa de vara cu muzica live, program pentru copii, 2 lifturi, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile. Hotelul dispune de 200 de camere duble. Facilitati camere: TV, baie cu dus, racitor, minibar, balcon, aer conditionat, geam termopan, pat matrimonial si canapea neextensibila cu lungimea de 150/70 cm sau pat dublu(latime 180 cm) si fotoliu extensibil. Canapele pot fi folosite ca si pat pentru copii sau fotolii.
Descriere camere:
TV, baie cu dus, racitor, balcon, aer conditionat, geam termopan, pat matrimonial si canapea neextensibila cu lungimea de 150/70 cm sau pat dublu(latime 180 cm) si fotoliu extensibil. Canapele pot fi folosite ca si pat pentru copii sau fotolii.
Descriere facilitati:
restaurant,bar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, recepţie deschisă nonstop, plaja amenajata de 9000 mp, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber (piscina adulti si o piscina copii), tenis de masa, table, terasa de vara cu muzica live, program pentru copii, 2 lifturi, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile. Hotelul dispune de 200 de camere duble.
Locatie:
Hotelul Cupidon este localizat in centrul statiunii Saturn, fiind situat la doar 20 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.