Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Semiramis se afla in partea de sud a statiunii Saturn, chiar pe promenada de pe litoral si la doar 50 de metri de plaja de nisip. Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, terasa, restaurant, bar, aer conditionat, loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, scaun de masaj, magazin de suveniruri/cadouri, parcare gratuita (nepazita), parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless, supraveghere video in incinta, instalatie detectare incendiu in hotel si restaurant, apa calda din sursa proprie. Hotelul Semiramis are in structura sa 298 de camere, dintre care 280 de camere cu balcon. Facilitati camere: balcon, scrumiera in balcon, baie cu dus, paturi twin care se pot uni, aparat aer conditionat individual, frigider (contra cost), mocheta, uscator de par, prosoape de baie, prosoape de plaja, consumabile, internet wireless.
Descriere camere:
balcon, scrumiera in balcon, baie cu dus, paturi twin care se pot uni, aparat aer conditionat individual, frigider (contra cost), mocheta, uscator de par, prosoape de baie, prosoape de plaja, consumabile, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, camera de bagaje, terasa, restaurant, bar, aer conditionat, loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, scaun de masaj, magazin de suveniruri/cadouri, parcare gratuita (nepazita), parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless, supraveghere video in incinta, instalatie detectare incendiu in hotel si restaurant, apa calda din sursa proprie. Hotelul Semiramis are in structura sa 298 de camere, dintre care 280 de camere cu balcon.
Locatie:
Hotelul Semiramis se afla in partea de sud a statiunii Saturn, chiar pe promenada de pe litoral si la doar 50 de metri de plaja de nisip.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Dus in camera
Uscator de par in camera
Masaj
Depozitare bagaje
Seif la receptie
Baie proprie
Televiziune prin cablu/satelit
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Camere nefumatori
Balcon
Zona receptie
Receptie non-stop
Facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Loc de joaca pentru copii
Frigider in camera
Zona fumatori
Magazine in hotel

Locatie