Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IOANA HOTELS


Descriere

Situat intre drumul cotei si Telegondola are acces facil atat la mijloacele de transport pe cablu cat si la drumul ce duce la Poiana Stanii si la cota 1400. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, camera de bagaje, serviciu de vanzare bilete, centru Spa, servicii de infrumusetare, jacuzzi, sauna, masaj (cost suplimentar), loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, fax/copiator, biblioteca, darts, tenis de masa, ciclism, biciclete disponibile, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), zona fumatori, camere pentru nefumatori, camere pentru persoanele cu dizabilitati, camere de familie, apartament nuptial, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, parcare gratuita, wi-fi gratuit. Hotelul are o capacitate de numai 53 de locuri de cazare in 18 camere duble, 1 single si 5 apartamente. Facilitati camere: TV cu televiziune prin cablu, baie proprie cu dus, minibar, seif, uscator de par, balcon.
Descriere camere:
TV cu televiziune prin cablu, baie proprie cu dus, minibar, seif, uscator de par, balcon.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, camera de bagaje, serviciu de vanzare bilete, centru Spa, servicii de infrumusetare, jacuzzi, sauna, masaj (cost suplimentar), loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, fax/copiator, biblioteca, darts, tenis de masa, ciclism, biciclete disponibile, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), zona fumatori, camere pentru nefumatori, camere pentru persoanele cu dizabilitati, camere de familie, apartament nuptial, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, parcare gratuita, wi-fi gratuit. Hotelul are o capacitate de numai 53 de locuri de cazare in 18 camere duble, 1 single si 5 apartamente.
Locatie:
Situat intre drumul cotei si Telegondola are acces facil atat la mijloacele de transport pe cablu cat si la drumul ce duce la Poiana Stanii si la cota 1400.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.