Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Relax este situat la 5-10 minute de Lacul Ursu. Facilitati hotel: 22 de camere (14 camere duble, 7 apartamente si o camera single), restaurant (50 locuri), bar, terasa (50 locuri), sala de conferinte (50 locuri), sala de jocuri pentru copii (masa de fotbal, play station), zona de relaxare in curtea hotelului (hamac, ciubar cu apa sarata, sezlonguri, teren de joaca pentru copii), zona Spa interioara (sauna uscata, sauna finlandeza, baie cu aburi, jacuzzi, masaj, piscina pentru copii), parcare. Facilitati camere: Wi-Fi, TV, minibar, telefon, balcon, baie proprie, uscator de par.
Descriere camere:
Wi-Fi, TV, minibar, telefon, balcon, baie proprie, uscator de par.
Descriere facilitati:
22 de camere (14 camere duble, 7 apartamente si o camera single), restaurant (50 locuri), bar, terasa (50 locuri), sala de conferinte (50 locuri), sala de jocuri pentru copii (masa de fotbal, play station), zona de relaxare in curtea hotelului (hamac, ciubar cu apa sarata, sezlonguri, teren de joaca pentru copii), zona Spa interioara (sauna uscata, sauna finlandeza, baie cu aburi, jacuzzi, masaj, piscina pentru copii), parcare.
Locatie:
Hotelul Relax este situat la 5-10 minute de Lacul Ursu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.