Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare : este situat in centrul statiunii Sunny Beach, la cateva minute de zona comerciala si la doar 200-250 de m de plaja. Facilitati hotel: Restaurant classic, Happy bar & grill; Captain Cook – preparate pe baza de peste si pizza; Cafe del Mar – bucatarie locala; Viena Saloon; bar la piscina., acces internet, piscina pentru copii si adulti, catering, magazine, centru frumusete, room service si receptie 24/24, loc de joaca pentru copii, parcare, lift, fitness, aer conditionat, servicii medicale, masaj, sporturi nautice etc. Descriere camere : 280 de camere si apartamente confortabile, majoritatea cu o vedere superba spre mare; aer conditionat; tv satelit, telefon, frigider, seif, baie cu dus si cada, uscator de par. Apartamentele au 2 camere, 2 canapele extensibile si o chicineta.
Hotelul este situat in centrul statiunii Sunny Beach, la cateva minute de zona comerciala si la doar 200-250 de m de plaja.
Descriere camere:
280 de camere si apartamente confortabile, majoritatea cu o vedere superba spre mare; aer conditionat; tv satelit, telefon, frigider, seif, baie cu dus si cada, uscator de par. Apartamentele au 2 camere, 2 canapele extensibile si o chicineta.
Descriere facilitati:
Restaurant classic, Happy bar & grill; Captain Cook – preparate pe baza de peste si pizza; Cafe del Mar – bucatarie locala; Viena Saloon; bar la piscina., acces internet, piscina pentru copii si adulti, catering, magazine, centru frumusete, room service si receptie 24/24, loc de joaca pentru copii, parcare, lift, fitness, aer conditionat, servicii medicale, masaj, sporturi nautice etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.