Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIT MAJESTIC


Descriere

Localizare : situat chiar pe plaja din Sunny Beach Facilitati hotel: Cu o suprafata de cca 56.000 mp, complexul Majestic ofera toate serviciile si facilitatile pentru ca turistul sa petreaca o vacanta de neuitat; de la aer conditionat si acces internet, la parcare si centru de frumusete, pana la loc de joaca pentru copii si activitati de agrement din cele mai variate, baby cot la cerere, restaurant principal; restaurant Dolce Vita, snack bar, lobby bar, terasa, bar saloon, Veny`s Beach - bar la piscina; bucatarie traditioanala bulgareasca, mediteraneeana, internationala Activitati: O adevarata baza sportiva cu 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal si unul de basket, snooker, biliard, darts, mini golf, sporturi nautice, Pilates; centru SPA, sauna masaj, jacuzzi, 1 piscina exterioara pentru copii si 2 pentru adulti, club pentru copii. Centru SPA: Intr-o atmosfera placuta, Majestic SPA ofera cele mai diverse terapii si proceduri pentru relaxare totala; bai turcesti, diverse masaje, terapii asiatice si tratamente thalasso, sauna, impachetari. Evenimente / conferinte: Centrul de conferinte cu 4 sali multifunctionale ce pot gazdui de la 20 pana la 400 de persoane (intr-o sala), fiind singura locatie de pe litoralul Bulgariei ce poate oferi servicii complete pentru organizarea evenimentelor de mari dimensiuni; business center; secretariat; toate echipamentele necesare. Descriere camere : 711 camere duble (23 m2), apartamente (50 m2) si studiouri (27 m2), majoritatea cu o splendida vedere spre mare. Toate sunt moderne, confortabile si foarte atent amenajate, combinatia perfecta intre eleganta si functionalitate maxima; aer conditionat, minibar (realimentat la cerere), tv satelit, telefon, seif, canapea extensibila; apartamentele si studiourile au chicineta complet utilata.
Hotelul situat chiar pe plaja din Sunny Beach
Descriere camere:
711 camere duble (23 m2), apartamente (50 m2) si studiouri (27 m2), majoritatea cu o splendida vedere spre mare. Toate sunt moderne, confortabile si foarte atent amenajate, combinatia perfecta intre eleganta si functionalitate maxima; aer conditionat, minibar (realimentat la cerere), tv satelit, telefon, seif, canapea extensibila; apartamentele si studiourile au chicineta complet utilata.
Descriere facilitati:
Cu o suprafata de cca 56.000 mp, complexul Majestic ofera toate serviciile si facilitatile pentru ca turistul sa petreaca o vacanta de neuitat; de la aer conditionat si acces internet, la parcare si centru de frumusete, pana la loc de joaca pentru copii si activitati de agrement din cele mai variate, baby cot la cerere, restaurant principal; restaurant Dolce Vita, snack bar, lobby bar, terasa, bar saloon, Veny`s Beach - bar la piscina; bucatarie traditioanala bulgareasca, mediteraneeana, internationala Activitati: O adevarata baza sportiva cu 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal si unul de basket, snooker, biliard, darts, mini golf, sporturi nautice, Pilates; centru SPA, sauna masaj, jacuzzi, 1 piscina exterioara pentru copii si 2 pentru adulti, club pentru copii. Centru SPA: Intr-o atmosfera placuta, Majestic SPA ofera cele mai diverse terapii si proceduri pentru relaxare totala; bai turcesti, diverse masaje, terapii asiatice si tratamente thalasso, sauna, impachetari. Evenimente / conferinte: Centrul de conferinte cu 4 sali multifunctionale ce pot gazdui de la 20 pana la 400 de persoane (intr-o sala), fiind singura locatie de pe litoralul Bulgariei ce poate oferi servicii complete pentru organizarea evenimentelor de mari dimensiuni; business center; secretariat; toate echipamentele necesare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.