Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IMPERIAL


Descriere

Localizare : se afla la cca 150 m de plaja si la numai 1,5 km de statiunea Nessebar Facilitati hotel : Acces internet, schimb valutar, piscina exterioara si interioara cu sezlonguri si umbrele de soare, asistenta medicala, centru SPA cu diverse terapii si programe de relaxare, sauna finlandeza, diferite stiluri de masaj, sala de fitness; animatie pentru copii si adulti comuna cu hotelul Amfora. Hotelul dispune de un restaurant in stil Italian (Lingotto) cu terasa la piscina, bar la piscina. Exista preparate din bucataria bulgareasca dar si din bucataria iternationala. Totodata, hotelul dispune si de un bar in stil retro si un bar la piscina cu 50 locuri. Bar all inclusive pe plaja (doar bauturile), o sala de conferinte de 150 de locuri cu toate echipamentele necesare pentru intalniri de afaceri, seminarii, conferinte, prezntari produse, training etc Descriere camere : 215 camere duble si apartamente, doate cu aer conditionat, TV, minibar, telefon, seif, baie cu dus, uscator de par si balcon.
Hotelul se afla la cca 150 m de plaja si la numai 1,5 km de statiunea Nessebar
Descriere camere:
215 camere duble si apartamente, doate cu aer conditionat, TV, minibar, telefon, seif, baie cu dus, uscator de par si balcon.
Descriere facilitati:
Acces internet, schimb valutar, piscina exterioara si interioara cu sezlonguri si umbrele de soare, asistenta medicala, centru SPA cu diverse terapii si programe de relaxare, sauna finlandeza, diferite stiluri de masaj, sala de fitness; animatie pentru copii si adulti comuna cu hotelul Amfora. Hotelul dispune de un restaurant in stil Italian (Lingotto) cu terasa la piscina, bar la piscina. Exista preparate din bucataria bulgareasca dar si din bucataria iternationala. Totodata, hotelul dispune si de un bar in stil retro si un bar la piscina cu 50 locuri. Bar all inclusive pe plaja (doar bauturile), o sala de conferinte de 150 de locuri cu toate echipamentele necesare pentru intalniri de afaceri, seminarii, conferinte, prezntari produse, training etc

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.