Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU HELIOS


Descriere

Localizare : situat pe malul Marii Negre, in apropiere de centrul statiunii Facilitati hotel: Restaurant cu 290 de locuri cu zona pentru nefumatori si terasa cu servire tip bufet, 2 restaurante a la carte, lobby bar, lounge bar, bar la piscina cu bauturi locale si de import, snack bar, 2 piscine cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, sala de conferinte cu 30 de locuri, zona de joaca pentru copii, club pentru copii RiuLand, sala de fitness, acces internet, parcare, baby cot, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa (6 camere duble amenajate special), animale de companie nu sunt acceptate. Activitati: gimnastica, tenis de masa, volei, gazon artificial pentru a practica si a invata tenis de camp si de divertisment: programe de diverstisment pentru copii intre 4-7 ani si 8-12 ani si pentru adulti (de 6 ori pe saptamana), muzica live si spectacole (de cateva ori pe saptamana); in apropiere se pot inchiria biciclete si se poate practica minigolf si calarie; centru Spa (coafor, salon de infrumusetare, sauna si masaj, baie de aburi, jacuzzi). Descriere camere hotelul pune la dispozitia turistilor camere duble (cca 27 m2; 240 standard si 131 cu vedere la mare) si 17 camere de familie (cca 55 mp), toate dotate cu baie cu dus si uscator de par, telefon, aer conditionat, TV, mini bar, seif. Majoritatea camerelor au balcon si unele au vedere spre mare, camerele de familie avand o baie in plus.
Hotelul este situat pe malul Marii Negre, in apropiere de centrul statiunii
Descriere camere:
hotelul pune la dispozitia turistilor camere duble (cca 27 m2; 240 standard si 131 cu vedere la mare) si 17 camere de familie (cca 55 mp), toate dotate cu baie cu dus si uscator de par, telefon, aer conditionat, TV, mini bar, seif. Majoritatea camerelor au balcon si unele au vedere spre mare, camerele de familie avand o baie in plus.
Descriere facilitati:
Restaurant cu 290 de locuri cu zona pentru nefumatori si terasa cu servire tip bufet, 2 restaurante a la carte, lobby bar, lounge bar, bar la piscina cu bauturi locale si de import, snack bar, 2 piscine cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, sala de conferinte cu 30 de locuri, zona de joaca pentru copii, club pentru copii RiuLand, sala de fitness, acces internet, parcare, baby cot, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa (6 camere duble amenajate special), animale de companie nu sunt acceptate. Activitati: gimnastica, tenis de masa, volei, gazon artificial pentru a practica si a invata tenis de camp si de divertisment: programe de diverstisment pentru copii intre 4-7 ani si 8-12 ani si pentru adulti (de 6 ori pe saptamana), muzica live si spectacole (de cateva ori pe saptamana); in apropiere se pot inchiria biciclete si se poate practica minigolf si calarie; centru Spa (coafor, salon de infrumusetare, sauna si masaj, baie de aburi, jacuzzi).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.