Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VICTORIA PALACE


Descriere

Localizare : la 10 m de plaja Facilitati hotel: Piscina exterioara pentru adulti si copii, centru SPA (programe si terapii pentru refacere sau intretinere: tratamente si masaje, diverse proceduri de relaxare, servicii VIP, baie de abur, piscina interioara), acces internet, servicii medicale, magazin, salon de cosmetica, seif, schimb valutar, parcare, sala de fitness, spalatorie, receptie 24h. Descriere cazare: 475 duble si 42 de apartamente sunt spatioase, confortabile si atent amenajate. Camerele sunt dotate cu aerul conditionat, telefonul, TV, seif, minibar iar balconul ofera o panorama superba asupra statiunii si a Marii Negre. Activitati: sporturi acvatice, programe si activitati de animatie
Hotelul este situat la 10 m de plaja
Descriere camere:
475 duble si 42 de apartamente sunt spatioase, confortabile si atent amenajate. Camerele sunt dotate cu aerul conditionat, telefonul, TV, seif, minibar iar balconul ofera o panorama superba asupra statiunii si a Marii Negre.
Descriere facilitati:
Piscina exterioara pentru adulti si copii, centru SPA (programe si terapii pentru refacere sau intretinere: tratamente si masaje, diverse proceduri de relaxare, servicii VIP, baie de abur, piscina interioara), acces internet, servicii medicale, magazin, salon de cosmetica, seif, schimb valutar, parcare, sala de fitness, spalatorie, receptie 24h.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.