Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant (la hotel Melodia), bar, terasa, gradina, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, zona de plaja, loc de joaca pentru copii, scaun de masaj, menaj zilnic, sali de conferinta si petreceri (cost suplimentar), business centre (cost suplimentar), fax/copiator, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, zona pentru fumatori, accepta animale de companie (se pot percepe taxe), internet wireless, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati. Hotelul dispune de 220 de camere. Facilitati camere: aer conditionat, TV cu televiziune prin cablu, frigider, balcon cu sezlong, baie proprie cu dus, internet wireless.
Hotelul este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant (la hotel Melodia), bar, terasa, gradina, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, zona de plaja, loc de joaca pentru copii, scaun de masaj, menaj zilnic, sali de conferinta si petreceri (cost suplimentar), business centre (cost suplimentar), fax/copiator, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, accepta animale de companie (se pot percepe taxe), internet wireless, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati. Hotelul dispune de 220 de camere. Facilitati camere: aer conditionat, TV cu televiziune prin cablu, frigider, balcon cu sezlong, baie proprie cu dus, internet wireless.
Descriere camere:
aer conditionat, TV cu televiziune prin cablu, frigider, balcon cu sezlong, baie proprie cu dus, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant (la hotel Melodia), bar, terasa, gradina, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, zona de plaja, loc de joaca pentru copii, scaun de masaj, menaj zilnic, sali de conferinta si petreceri (cost suplimentar), business centre (cost suplimentar), fax/copiator, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, zona pentru fumatori, accepta animale de companie (se pot percepe taxe), internet wireless, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati. Hotelul dispune de 220 de camere.
Locatie:
Hotelul este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.