Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja. Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, vestiare, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, piscine exterioare pentru adulti si copii, jacuzzi, sauna, masaj (cost suplimentar), sala de fitness,), sezlonguri sau paturi de plaja, umbrele de plaja, prosoape de plaja/piscina, , loc de joaca pentru copii, sali de conferinta si petreceri (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), fax/copiator, transfer de la/ la aeroport (cost suplimentar), menaj zilnic, camere izolate fonic, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu miscare redusa, parcare proprie pazita, acces persoane cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul pune la dispozitie 8 apartamente, 40 camere duble matrimoniale, 27 camere Family si 34 camere Twin. Hotelul dispune de plaja privata contra cost. Facilitati camere: baie proprie, baie cu cabina de dus si cada, terasa cu parasolar, TV de ultima generatie, minibar, uscator de par, telefon, buton de panica, sistem de climatizare, internet wireless.
Hotelul este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja. Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, vestiare, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, piscine exterioare pentru adulti si copii, jacuzzi, sauna, masaj (cost suplimentar), sala de fitness, sezlonguri sau paturi de plaja, umbrele de plaja, prosoape de plaja/piscina, , loc de joaca pentru copii, sali de conferinta si petreceri (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), fax/copiator, transfer de la/ la aeroport (cost suplimentar), menaj zilnic, camere izolate fonic, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu miscare redusa, parcare proprie pazita, acces persoane cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul pune la dispozitie 8 apartamente, 40 camere duble matrimoniale, 27 camere Family si 34 camere Twin. Hotelul dispune de plaja privata contra cost. Facilitati camere: baie proprie, baie cu cabina de dus si cada, terasa cu parasolar, TV de ultima generatie, minibar, uscator de par, telefon, buton de panica, sistem de climatizare, internet wireless.
Descriere camere:
baie proprie, baie cu cabina de dus si cada, terasa cu parasolar, TV de ultima generatie, minibar, uscator de par, telefon, buton de panica, sistem de climatizare, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, camera de bagaje, vestiare, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, piscine exterioare pentru adulti si copii, jacuzzi, sauna, masaj (cost suplimentar), sala de fitness,), sezlonguri sau paturi de plaja, umbrele de plaja, prosoape de plaja/piscina, , loc de joaca pentru copii, sali de conferinta si petreceri (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), fax/copiator, transfer de la/ la aeroport (cost suplimentar), menaj zilnic, camere izolate fonic, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu miscare redusa, parcare proprie pazita, acces persoane cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul pune la dispozitie 8 apartamente, 40 camere duble matrimoniale, 27 camere Family si 34 camere Twin. Hotelul dispune de plaja privata contra cost.
Locatie:
Hotelul este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.