Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Rodica este situat in nordul statiunii Venus, la 200 m de plaja dinspre Cap Aurora si la 300 m de plaja din estul statiunii. Facilitati hotel: 117 camere duble, bar deschis non-stop aflat in receptia hotelului, masa de biliard, terasa, parcare gratuita, centrala termica proprie. Facilitati camere: TV, cablu, racitor, mobilier noi, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, usi noi atat in camere cat si la bai, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic pentru camerele orientate spre nord, termopan cu plase impotriva tantarilor.
Descriere camere:
TV, cablu, racitor, mobilier noi, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, usi noi atat in camere cat si la bai, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic pentru camerele orientate spre nord, termopan cu plase impotriva tantarilor.
Descriere facilitati:
117 camere duble renovate, bar deschis non-stop aflat in receptia hotelului, masa de biliard, terasa, parcare gratuita, centrala termica proprie.
Locatie:
Hotelul Rodica este situat in nordul statiunii Venus, la 200 m de plaja dinspre Cap Aurora si la 300 m de plaja din estul statiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.