Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul hotelier Vulturul este situat in centrul statiunii Venus, la o distanta de 30 de metri de plaja, pe malul Lacului Razelm. Facilitati hotel: restaurant (500 locuri), bar, terasa, internet Wi-Fi in lobby, 2 sali de conferinta (videoproiector, flipchart, ecran proiectie), loc de joaca pentru copii, parcare cu plata, pastrare valori, presa, camera bagaj, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tenis de masa, rummy); contra cost - spalat, calcat, telefon international, national, fax, Herghelia Mangalia – cursuri echitatie, plimbari cu trasura/calare, tir cu arcul, pescuit in Lacul Razelm. Hotelul dispune de un numar de 206 camere duble si single, situate pe 13 nivele (parter plus 12 etaje) si este dotat cu doua lifturi a cate 13 persoane. Facilitati camere: TV prin cablu, frigider, WI-FI, aer conditionat, balcon, bai modernizate, mobilier nou.
Descriere camere:
TV prin cablu, frigider, WI-FI, aer conditionat, balcon, bai modernizate, mobilier nou.
Descriere facilitati:
restaurant (500 locuri), bar, terasa, internet Wi-Fi in lobby, 2 sali de conferinta (videoproiector, flipchart, ecran proiectie), loc de joaca pentru copii, parcare cu plata, pastrare valori, presa, camera bagaj, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tenis de masa, rummy); contra cost - spalat, calcat, telefon international, national, fax, Herghelia Mangalia – cursuri echitatie, plimbari cu trasura/calare, tir cu arcul, pescuit in Lacul Razelm. Hotelul dispune de un numar de 206 camere duble si single, situate pe 13 nivele (parter plus 12 etaje) si este dotat cu doua lifturi a cate 13 persoane.
Locatie:
Complexul hotelier Vulturul este situat in centrul statiunii Venus, la o distanta de 20 de metri de plaja, pe malul Lacului Razelm.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.