0311 017 997

Hotel LEBADA - Oferte sociale, Amara

Romania, Amara, Str. Lacului, nr.2

Pret incepand de la:

755 LEI

/persoana/sejur


AMPLASARE: într-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului AMARA, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti
CAZARE: 111 camere twin / duble. 
RESTAURANTE-BARURI: restaurantul în incinta hotelului. 
Hotelul dispune de o plaja terapeutica autorizata si monitorizata anual de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de îmbaiere.
TRATAMENT BALNEAR: se asigura în baza de tratament proprie, aflata în încinta hotelului, amplasata pe doua nivele (parter si etaj), in intervalul de luni pana vineri, intre orele 8.00 – 16.00 doua proceduri diferite (minim 28 de proceduri), una de hidroterapie (baie cu namol la cada, baie minerala, impachetare cu namol si altele) si o procedura de electroterapie, fizio sau kinetoterapie la indicatia medicului curant. Procedurile de hidroterapie se asigura cu apa minerala din lacul Amara, care este incalzita si distribuita la cazile din baza de tratament, iar procedurile cu namol sapropelic sunt asigurate cu namol extras din lac. Celelalte proceduri de electroterapie, fizio sau kinetoterapie sunt asigurate în cabine dotate cu aparatura medicala moderna asistata de asistenti medicali specializati în BFT.
În baza de tratament se trateaza: afectiuni reumatismele degenerative; afectiuni reumatismale inflamatorii; afectiuni reumatismale articulare; afectiuni posttraumatice; afectiuni neurologice; afectiuni ginecologice. Cele mai importante proceduri sunt cele cu factori sanogeni naturali, respectiv apa mineralizata si namolul sapropelic. Programul bazei de tratament este de luni pâna vineri, de la 08:00 la 16.00, dar uneori se poate prelungi în functie de solicitari la recomandarea medicului specialist.

O SAPTAMANA LA AMARA

755 LEI/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla (6 nopti)
Masa, pensiune completa, meniu fix (6 zile)
Tratament balnear (5 zile)
 

SANATATE LA HOTEL LEBADA

995 LEI/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla (9 nopti)
Masa, pensiune completa, meniu fix (9 zile)
Tratament balnear (7 zile)
 
 

RELAXARE, TRATAMENT SI SOARE LA AMARA

1195 LEI/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla (12 nopti)
Masa, pensiune completa, meniu fix (12 zile)
Tratament balnear (9 zile)
 
Cazarea se efectueaza in regim de camera dubla in perioada iunie - septembrie.
Tratamentul se poate efectua numai in baza biletului de trimitere de la medicul de familie.
Ofertele balneare se adreseaza persoanelor care accepta cazarea in camera dubla, acolo unde nu este specificat supliment de single. Altfel camera single se calculeaza ca 80% din valoarea camerei duble.
Tarifele nu includ taxele locale ce se achita de catre turisti la receptia hotelului.

 

 

Vezi si alte oferte

Hotel LEBADA
Hotel LEBADA
Romania, Amara, Str. Lacului, nr.2

Vezi detalii