0311 017 997

Hotel PARANG - Oferte sociale, Baile Olanesti

Romania, Baile Olanesti, str. Livadia, nr.1, cod postal 24530

Pret incepand de la:

625 LEI

/persoana/sejur


AMPLASARE: in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti.
CAZARE: 366 camere dotate cu TV, telefon, grup sanitar propriu respectiv 732 locuri din care: 358 camere respectiv 718 locuri, cu 2 paturi individuale, camere distribuite in 5 corpuri de hotel; 7 apartamente cu dormitor;
FACILITATI HOTEL: parcare proprie, cu o capacitate de 40 de locuri, pentru parcare nu se percepe taxa. La 50 m de hotel, Primaria orasului are amenajata o parcare cu plata cu o capacitate de 200 locuri.
RESTAURANTE-BARURI: doua restaurante: Restaurant Parang - Dietetic, cu o capacitate de 420 locuri (toate locurile in saloane) aflat la mezaninul hotelului, fiind folosit pentru servirea mesei in regim DIETa, conform prescriptiei medicale; Restaurant Parang - Clasic, cu o capacitate de 420 locuri (din care 320 in saloane si 100 pe terasa acoperita), aflat la parterul hotelului, restaurantul fiind folosit pentru servirea mesei in regim CARD VALORIC. In cadrul Restaurant Clasic functioneaza un bar de zi pe toata perioada programului de lucru a restaurantului.
In cadrul hotelului functioneaza la parter Barul de zi "PARaNG", cu o capacitate 60 locuri (toate in saloane). In cadrul barului putei gasi masa de biliard, internet cafe (contra cost) si jocuri mecanice.
Pe perioada sejurului estival poate functiona COFETARIA PARaNG, aflata la mezaninul hotelului, avand o capacitate maxima de 40 locuri, din care 28 locuri in saloane.
TRATAMENT BALNEAR: Baza medicala proprie a hotelului aflata in incinta hotelului are o suprafata de 580 mp si poate asigura zilnic un numar de 1448 de proceduri medicale printre care: bai cu bule si dus subacvatic, bai galvanice, bai minerale, bai de plante; injectii cu apa minerala, curent diadinamic, ionizari, solux, interdin stereodinatar, ultrasunete, impachetari cu parafina, masaj, aerosoli; magnetodiaflux, ultraviolete, unde scurte, laser. in baza de tratament sunt asigurate tratamente pentru afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni respiratorii, afectiuni dermatologice si afectiuni asociate.
Factori de cura: apele minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate, unele hipotone iar altele izotone.
Baza de tratament dispune de spatii amenajate special si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente: hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie.
Unitatea mai este dotata si cu o sala cultural-sportiva, 6 cabinete medicale, o sala de sterilizare si un laborator pentru analize medicale.
!!! Tratamentele sunt prescrise si se efectueaza sub supravegherea personalului medical specializat.
Contra cost, turistii pot solicita efectuarea unor proceduri de wellness: dus subacval; bai cu bule; bai cu plante; masaj si reflexoterapie; impachetari cu parafina.
AGREMENT: discoteca (in weekend), seri muzicale asigurate de formatie (cu exceptia zilei de luni); inchiriere jocuri distractive (contra cost): table, remmy, sah, inchiriere sala tenis de masa, inchiriere masa de biliard
 
HAI LA BAI
625 lei/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla (6 nopti)
Masa pensiune completa, dieta (6 zile)
Tratament balnear (5 zile) include cura de crenoterapie
 
SANATATE LA HOTEL PARANG
865 lei/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla (9 nopti)
Masa pensiune completa, dieta (9 zile)
Tratament balnear (7 zile) include cura de crenoterapie
 
OFERTA SENIORI 55 PLUS - sejur minim 6 nopti
Extrasezon: 95 lei/zi/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla;
Masa pensiune completa, dieta (se achita la receptie 15 lei/zi pentru trecere in regim fisa cont);
Tratament balnear (2 proceduri/zi + cura de crenoterapie).
Sezon: 115 lei/zi/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla;
Masa pensiune completa, dieta (se achita la receptie 15 lei/zi pentru trecere in regim fisa cont);
Tratament balnear (2 proceduri/zi + cura de crenoterapie).
 
Tratamentul se poate efectua numai in baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Plata meniului zilei si cat si a bauturilor alcoolice poate fi facuta mai putin din fisa cont.
Ofertele balneare se adreseaza persoanelor care accepta cazarea in camera dubla, acolo unde nu este specificat supliment single. Altfel, camera single se calculeaza ca 80% din valoarea camerei duble.
 
 

Vezi si alte oferte

Hotel SELECTHotel SELECT
Hotel SELECT
Romania, Baile Olanesti, Str. Libertatii 36, CP 245300

Vezi detalii
Pensiunea NOELPensiunea NOEL
Pensiunea NOEL
Romania, Baile Olanesti, Str. Libertatii Nr. 46,

Vezi detalii
Hotel SUPREMHotel SUPREM
Hotel SUPREM
Romania, Valcea, Baile Olanesti, Str. Parangului nr. 12

Vezi detalii
Hotel OLANESTI & Hotel FLORILORHotel OLANESTI & Hotel FLORILOR
Hotel OLANESTI & Hotel FLORILOR
Romania, Baile Olanesti, Strada B?ilor nr. 12

Vezi detalii