0311 017 997

Hotel VENUS - Oferte sociale, Slanic Moldova

Romania, Slanic Moldova, Str. Mihai Eminescu, nr.1,

Pret incepand de la:

700 LEI

/persoana/sejur


CAZARE: Hotelul are 10 etaje, parter si subsol, parcare proprie, gratuita pentru turistii cazati, cu o capacitate de 40 de locuri. In total 450 de locuri de cazare in 195 de camere, 9 semiapartamente si 8 apartamente. Camerele au 2 paturi individuale, televizor, telefon, grup sanitar propriu si minibar – la cerere in functie de disponibilitate. Apartamentele sunt formate din antreu, living, dormitor si baie. Au pat matrimonial în dormitor si canapea extensibila în living. Sunt dotate cu 2 televizoare.
RESTAURANTE-BARURI: 3 unitati de alimentatie publica: pensiune, restaurant si bar de zi. Pensiunea are o capacitate de 100 de locuri, masa fiind cu meniu fix, în regim dieta. Programul pensiunii: 8:00 - 9:30, 12:30 - 14:00, 18:00 - 19:30, zilnic. Restaurantul are capacitatea maxima de 250 de locuri, în sistem „à la carte”. Programul restaurantului este de la 8:00 la 23:00, zilnic. Barul de zi este deschis zilnic de la 8:00 la 23:00. Aici este permis fumatul.
CONFERINTE: 2 sali de 150 si respectiv 40 de locuri. Salile de conferinta au acoperire wireless pentru internet, flipchart si ecran de proiectie.
TRATAMENT BALNEAR: Baza de tratament se afla în incinta hotelului, are o suprafata de 452m² si poate asigura zilnic pana la 1.080 de proceduri medicale, efectuate de catre personal medical. Principalele afectiuni tratate la noi, sunt cele ale aparatului digestiv, hepato-biliare, aparatului locomotor, cailor respiratorii, metabolice si de nutritie, reumatismale, circulatorii si de recuperare.
SERVICII GRATUITE: Informatii turistice si culturale; Pastrarea obiectelor de valoare; Pastrarea bagajelor; Acordarea primului ajutor în caz de urgenta; Trezirea clientilor la cerere; Primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei; Informatii privind orarul mijloacelor de transport; Acces gratuit la internet wireless, în holul de la receptie.
Se asigura accesul turistilor, pe întreaga perioada a sejurului, în vederea efectuarii curei de ape (CRENOTERAPIE) la toate izvoarele de apa minerala aflate in statiunea Slanic Moldova (fie la izvorul principal fie la cele similare recomandate de medicul specialist al bazei de tratament);
Servicii cu plata: Fax / Lucrari de secretariat / Vânzare de carati postale; Spalatorie / curatatorie; Închiriere sala de conferinte / Organizare de diverse evenimente; 
Procurarea de bilete pentru evenimente. Tratamentul se efectueaza în baza de tratament aflata în incinta cladirii unde se asigura cazarea si masa. Deplasarea beneficiarilor de bilete de tratament balnear si/sau odihna se face numai prin incinte închise, fara a iesi din imobil sau complex de imobile. Se trateaza urmatoarele afectiuni: afectiuni ale aparatului digestiv; afectiuni ale aparatului respirator; afectiuni ale aparatului locomotor; boli de nutritie; afectiuni neurologice.
Se asigura, contra cost, accesul si transportul turistilor în salina de la Targu Ocna pentru tratament respiratoriu (hotelul dispune de propriul mijloc de transport – autocar) ;
 

 

O SAPTAMANA LA SLANIC MOLDOVA

700 LEI/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla 2 stele (6 nopti)
Masa pensiune completa meniu fix (6 zile)
Tratament balnear (5 zile)
Pentru camera CONFORT 2 stele se achita 25 lei/zi in plus respectiv 150 lei/persoana/pachet
 

TRATAMENT BALNEAR IN EXTRASEZON

850 LEI/persoana
SE ACORDA O ZI DE CAZARE IN PLUS
Pretul include:
Cazare in camera dubla 2 stele (9 nopti)
Masa pensiune completa meniu fix (9 zile)
Tratament balnear (7 zile)
Pentru camera CONFORT 2 stele se achita 25 lei/zi in plus respectiv 225 lei/persoana/pachet
 

SANATATE LA HOTEL VENUS - vacanta de 10 nopti

EXTRASEZON
950 LEI/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla 2 stele (10 nopti)
Masa pensiune completa meniu fix (10 zile)
Tratament balnear (8 zile)
SEZON
1100 LEI/persoana
Pretul include:
Cazare in camera dubla 2 stele (10 nopti)
Masa pensiune completa meniu fix (10 zile)
Tratament balnear (8 zile)
Pentru camera CONFORT 2 stele se achita 25 lei/zi in plus respectiv 250 lei/persoana/pachet
 
OFERTELE DE MAI SUS SE VALORIFICA NUMAI IN CAMERE DUBLE

 

Vezi si alte oferte

Hotel DOBRUHotel DOBRU
Hotel DOBRU
Romania, Slanic Moldova, Str.Armoniei, Nr.2

Vezi detalii