0311 017 997

Circuit LACURILE ALPINE, Salzburg

Autocar; Ungaria, Austria, Germania; Plecare in 06.10.2019

Pret incepand de la:

289 EURO

/persoana/sejur


Servicii incluse: 
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 6 nopti 
- Asistenta turistica in limba romana
- Tururi de oras 

Servicii neincluse: 
- Supliment demipensiune (6 cine): 79 Euro/ persoana (optional)
- Pachet PREMIUM (optional)

Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Mic Dejun 06.10.2019 7 6 289 €
Camera Single Mic Dejun 06.10.2019 7 6 409 €

 

Ziua 1. Bucuresti – Budapesta
Întalnire cu grupul in parcarea de la Piata Victoriei din Bucuresti si plecare cu autocarul pe traseul: Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Deva – Timisoara – Arad – Szeged – Budapesta. Tur panoramic „Budapesta by night” cu autocarul pentru a admira frumusetea orasului si noaptea. Seara, cazare la hotel in zona Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Viena – Salzkammergut
Mic dejun. Plecare spre Viena. Tur panoramic de oras cu insotitorul de grup, pe parcursul caruia veti putea admira: Ringstraße, Opera Nationala, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Teatrul National si Universitatea. Tur pietonal in centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. ?tefan si Curtea Imperiala Hofburg. Plecare mai departe catre zona Lacurilor Alpine. Cazare la hotel in zona Salzkammergut.

Ziua 3. Salzkammergut – Salzburg, Berchtesgaden & Königssee*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Salzburg*, Hellbrunn* si Königssee*. Tur de oras cu insotitorul de grup in Salzburg, pe parcursul caruia veti putea admira: Gradinile si Palatul Mirabell, casa in care s-a nascut Mozart, catedrala Arhiepiscopala, Domul sau Cetatea Salzburg, unde se poate ajunge cu funicularul sau pe jos. Dupa turul de oras, plecare catre Berchtesgaden, oras german din Alpii Bavarezi, renumit pentru Kehlsteinhaus. Oprire pe malul lacului glaciar Königssee, care creeaza un cadru natural uimitor. Seara, cazare la hotel in zona Salzkammergut.

Ziua 4. Bad Ischl & St. Wolfgang
Mic dejun. Se viziteaza impresionanta regiune Salzkammergut, renumita pentru frumusetea lacurilor sale alpine. Oprire pentru a admira panorama de pe malul lacului Attersee, cel mai mare lac din zona. Se continua traseul spre lacul Mondsee si oraselul cu acelasi nume, unde vom face un scurt popas pentru o plimbare in zona de promenada si pentru a admira biserica fostei Abatii Benedictine, locul unde a fost filmata scena nuntii din filmul Sunetul Muzicii. Se continua circuitul cu popas in St. Wolfgang, situat pe malul lacului cu acelasi nume, si in Bad Ischl, statiunea preferata a Împaratesei Sissi. Timp liber la dispozitie in Bad Ischl. Plecare spre lacul Traunsee si oprire in Gmunden. Seara, cazare la hotel zona Salzkammergut.

Ziua 5. Hallstatt, Zell am See, Kaprun*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Hallstatt*, cel mai vechi sat locuit din Europa, situat pe malul lacului Hallstätter See si considerat unul dintre cele mai frumoase si pitoresti locuri din lume. Se viziteaza: cea mai veche mina de sare din lume, piateta din centrul satului, biserica si muzeul. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Se continua traseul cu o vizita la renumitele statiuni montane Kaprun* si Zell am See*. Seara, cazare la hotel in zona Salzkammergut.

Ziua 6. Salzkammergut – Linz – Budapesta
Mic dejun. Plecare spre Linz, al treilea oras ca marime al Austriei. Tur de oras in care se viziteaza: Piata Mare, vechea primarie, Catedrala si Castelul. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Se continua circuitul spre Budapesta unde, optional, se poate organiza croaziera pe Dunare cu cina tip bufet*. Seara, cazare la hotel in zona Budapesta.

Ziua 7. Budapesta – Bucuresti
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Bucuresti pe traseul: Budapesta – Szeged – Arad – Timisoara – Deva – Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti. Sosire seara in Bucuresti.

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno
• Taxe de oras/ statiune
• Intrari la obiectivele turistice

*Servicii optionale neincluse in pret:
• Excursie Salzburg, Berchtesgaden si Königssee: 45 Euro/ persoana
• Excursie Hallstatt, Zell am See si Kaprun: 39 Euro/ persoana
• Croaziera pe Dunare: 35 Euro/ persoana
• Supliment demipensiune (6 cine): 79 Euro/ persoana
• Pachet PREMIUM – 3 excursii optionale si supliment demipensiune (6 cine): 179 Euro/ persoana

Grup minim pentru organizarea circuitului: 35 persoane.

Conditii de rezervare la Circuit Lacurile Alpine - Austria, Germania, Ungaria - Circuite Austria, Austria
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
CONDITII DE INSCRIERE:

Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.

CONDITII DE PLATA:
La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.
Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.

CONDITII DE ANULARE:
30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.