0311 017 997

Hotel CENTRAL - LITORALUL PENTRU TOTI, Mamaia

Romania, Mamaia, CP900001

Pret incepand de la:

425 LEI

/persoana/sejur


AMPLASARE: Hotelul CENTRAL este situat in statiunea Mamaia la 50 m de plaja, pe partea opusa fiind Lacul Siutghiol.
CAZARE: 119 camere duble si 3 apartamente (244 locuri). Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LED cu televiziune prin cablu, internet wirless, frigider, minibar, telefon international, baie cu dus. Toate camerele au balcon.Forma, marimea si culoarea fiecarui element (parterul si etajul 2 – rosu, etajul 1 – alb, etajul 3 – verde), de la piesele de mobilier, amenajarile interioare, dotarile tehnico-sanitare pana la obiectele decorative, au fost astfel alese incat sa ofere clientilor nostri sentimentul de relaxare si odihna.
FACILITATI, SERVICII, DOTARI: Camere – dotari/servicii: aer condiionat, TV LCD cu televiziune prin cablu, frigider cu minibar, telefon cu acces international, balcon, baie cu dus, apa calda program non-stop, incalzire; curatenia in camere: zilnic; program receptie: non-stop.
RESTAURANT: capacitate 80 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa; mic dejun– bufet suedez cu gustare rece si calda; pranz si cina - bucatarie romaneasca si internationala; terasa cu vedere spre mare, scaune pentru copii; spatiu de joaca pentru copii amenajat langa terasa restaurantului.
PISCINA: Fiesta del Mar : descoperita, situata in fata hotelului, catre mare, apa dulce, adancime – treptat de la 1m la 2m; dusuri, accesul si accesorii de plaja (sezlong, umbrela) gratuite pentru turistii hotelului; program de functionare – 08.00-18.00; terasa-restaurant cu 350 locuri; spectacole de muzica si dans, bar in incinta, dusuri.
CONFERINTE : capacitate maxima 40 persoane, dimensiuni: l=5m, L =15m, intrarea in sala este pe mijloc, aranjament in forma de T, dotari: retroproiector, videoproiector, ecran de proiectie, suport de flipchart .
ALTE SERVICII OFERITE TURISTILOR
- fara plata: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei clientilor, expedierea prin “retur” la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, comenzi pentru taximetre, oferirea de material de propaganda si informare turistica, rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.
– cu plata : convorbiri telefonice si fax, minibar, inchiriere sala de conferinte, multiplicari de documente, organizare de banchete, receptii, mese oficiale.
 
OFERTA
„MINI – PRETURI DE VACANTA – LITORALUL PENTRU TOTI”
Sejur de 6 nopti cazare cu mic dejun 05 mai – 23 mai 2019
425 lei/6 nopti/persoana
Se valorifica numai camere duble.
Sejur de 6 nopti cazare cu mic dejun 24 mai – 13 iunie 2019
500 lei/6 nopti/persoana
Se valorifica numai camere duble.
REGULI HOTELIERE - HOTEL CENTRAL MAMAIA
- Cazarea se va face incepand cu ora 18.00 a zilei de incepere a sejurului si camera se va elibera pana la ora 12.00 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea sederii dupa ora 12.00 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie.
- In momentul cazarii, turistii preiau inventarul afisat in camere si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camerele de hotel si detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
- Vizitatorii care urca in camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza unui document de identitate.
- Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie. Pentru a beneficia de gratuitatile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere.
- Turistii trebuie sa respecte regulile hotelului privind animalele de companie.
- Este interzisa tulburarea linistii in hotel.
- Este interzis turistilor sa intre in restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie.
- Este interzis turistilor parasirea restaurantului cu alimente perisabile servite la micul dejun sau detinerea de alimente perisabile in camerele de hotel.
- Orice bun din dotarea hotelului deteriorat de catre client va fi achitat de catre acesta, conform tarifelor practicate la receptie.
In cazul nerespectarii prevederilor de mai sus, Hotel Central are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate catre client, fara a fi angajat la plata vreunei daune de orice natura ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate.