0311 017 997

Hotel MONTANA - Program O SAPTAMANA DE REFACERE, Covasna

Romania, Covasna

Pret incepand de la:

392 LEI

/persoana/sejur


Program de tratament
O SAPTAMANA DE REFACERE
16.10-15.12.2019
Recomandat pentru: tratament balnear, odihna, cantonamente sportive.
Localizare: Hotelul Montana*** este amplasat in statiunea Covasna, in imediata apropiere a zonei impadurite, avand o priveliste deosebita asupra intregii statiuni. Turistii sunt feriti astfel de zgomotele traficului intens si vor gasi aici linistea si confortul de care au nevoie.
Capacitate: 496 locuri in 244 camere cu 2 paturi ?i 4 apartamente
Numar etaje: p+ 8
Numar lifturi: 3
Dotarea camerelor: baie proprie, TV satelit, telefon, minibar in camerele de 3 stele. Unele camere dispun de balcon (nu se plateste tarif special pentru camerele cu balcon). La cerere, in camerele de 2* se ofera, contra cost, minibar /frigider (atentie: numar limitat!);Intrucat nu toate camerele permit montarea unui pat suplimentar, in unele camere este montat un al treilea pat, care poate fi folosit ca pat suplimentar. Hotelul dispune de o sala de conferin?a de 40 pana la 60 locuri (in func?ie de dispunere).
Check-in / Check-out:Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 12,00 in ziua sosirii ; Ora de eliberare a camerei(check-out): 09.00 in ziua plecarii.
Restaurante/Baruri: Restaurantul Montana*** are o capacitate de 290 locuri in saloane separate, cu specific romanesc si international, ofera preparate diversificate, pregatite sub atenta supraveghere a medicilor specialisti, oferind ?i meniuri dietetice/regim. Restaurantul este locul ideal pentru organizarea de evenimente, nunti, mese festive.
Modul de servire a mesei: bufet sau meniu fix. Hotelul dispune si de un bar de zi, unde se servesc bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, sucuri naturale, cafea, ceai, diverse dulciuri etc.
Servicii fara plata acordate turistilor: internet wireless, informatii turistice; orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; obtinerea legaturilor telefonice; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turistilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre, imprumut carti de la biblioteca hotelului.
Servicii cu plata acordate turistilor: servicii telefonice; spalat si calcat lenjerie, parcare, inchirieri biciclete, acces piscina, sauna (pe baza de programare).
Accesul cu animale de companie: interzis.
Baza de tratament: se afla in incinta hotelului, aici se pot efectua zilnic circa 1900 proceduri, analize si alte servicii medicale.
Proceduri si tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate (denumite bai CO2), aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, bai cu dus subacval, electroterapie, gimnastica medicala, masaj, impachetari cu parafina, lympho-stimulare, camera aerosoli, salina artificiala. Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta si utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a aerului puternic ionizat. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.
 
Loc în dbl 2*, 6 nopti, Mic dejun-meniu fix, 15 proceduri/ 5 zile cu bilet de trimitere
392 lei
Loc în dbl 3*, 6 nopti, Mic dejun –meniu fix, 15 proceduri/ 5 zile cu bilet de trimitere
441 lei
Loc în dbl 2*, 6 nopti, Demipensiune-meniu fix, ( mic dejun +dejun), 15 proceduri/ 5 zile cu bilet de trimitere
539 lei
Loc în dbl 3*, 6 nopti, Demipensiune-meniu fix, ( mic dejun +dejun), 15 proceduri/ 5 zile cu bilet de trimitere
636 lei

 

Serviciile si pachetele care contin tratament se valorific doar în baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale în sistemul asigurarilor sociale de sanatate românesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S. , dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si cardul de sanatate activat.
În cazul în care turistii nu prezinta biletul de trimitere, pentru tarifele/pachetele cu tratament inclus, se va plati un supliment de 20 lei /zi (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).
Tratamentul balnear înclude 1 consultatie initala, 1 consultatie finala si un numar de proceduri pe zi conform specificatiilor pachetului, cu exceptia duminicilor si a sarbatorilor legale.
Taxa locala de 2 lei/zi/persoana se achita separat la receptia hotelului.
Copiii în varsta de pâna la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, în cazul în care nu se solicita pat suplimentar. Valoarea unui pat suplimentar (pat pliant) este de 30 lei/zi tarif net , cazare fara mic dejun.
In cazul pachetelor cu meniu fix se poate achita la receptie diferenta pentru masa tip bufet, in limita locurilor disponibile. Turistii au posibilitatea de a suplimenta pachetele cu o fisa cont pentru bauturi si produse de bar.
In cazuri speciale, cand numarul turistilor este redus sub 20 persoane masa tip bufet se va servi sub forma de fisa cont.
În cazul pachetelor de servicii derulate în doua perioade, tariful se va defalca pe fiecare perioada separat.

Vezi si alte oferte

Hotel CLERMONTHotel CLERMONT
Hotel CLERMONT
Romania, Covasna, Mihai Eminescu 225A, 525200

Vezi detalii
Hotel TTS SPA & WELLNESSHotel TTS SPA & WELLNESS
Hotel TTS SPA & WELLNESS
Romania, Covasna, Strada Mihai Eminescu nr. 225

Vezi detalii
Hotel BRADULHotel BRADUL
Hotel BRADUL
Romania, Covasna, Mihai Eminescu 225, 525200

Vezi detalii