0311 017 997

Hotel BRADUL - Oferta HAI LA BAI, Vatra Dornei

VATRA DORNEI

Pret incepand de la:

725 LEI

/persoana/sejur


HAI LA BAI!
HOTEL BRADUL***

Valabilitate
10 ianuarie – 30 iunie 2021
1 septembrie – 15 decembrie 2021
725 lei/ persoana/ pachet/ loc in camera dubla
950 lei/ pachet/ dubla in regim single

Servicii incluse: 5 nopti cazare, pensiune completa - meniu fix*, 1 procedura de tratament /zi (bai de carbon**, bai de plante, bai Stanger, impachetare parafina, mofeta artificiala, curent Trabert, curent interferential, solux).
Facilitati: acces la piscina***.
Nota: turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate (2 proceduri/zi x 5 zile lucratoare –magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elongatie). Turistii care nu prezinta toate aceste documente pot efectua tratament doar daca achita la receptie contravaloarea procedurilor recomandate de medic.
* daca turistul doreste servirea mesei in sistem bufet suedez, tariful se suplimenteaza cu 80 lei/persoana/zi.
** sectia de bai de carbon va fi disponibila din luna iunie 2021.
***accesul la piscina pe durata pachetului turistic este considerat facilitate gratuita a pachetului si prin urmare daca vor exista restrictii de functionare a piscinelor interioare, nu vom putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii turistice.
Taxa hoteliera se achita la receptia hotelului in ziua cazarii : 1,5 lei/persoana pentru fiecare zi de sejur si 0,5 lei/persoana pentru copiii peste 6 ani, studenti, pensionari.
Taxa salvamont se achita la receptia hotelului in ziua cazarii in valoare de 5 lei/ persoana/ sejur.
Hotelul dispune de parcare cu plata.
Conditii de plata : Pentru rezervare ferma se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului de servicii in 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme, iar diferenta se va achita cu 5 zile lucratoare inainte de check-in.
In cazul anularii rezervarii/neprezentarii turistilor suma achitata nu se restituie, se considera avans pentru rezervari viitoare.

Facilitati camera

mobilier nou, televizor, telefon, cablu, baie proprie. Camerele situate la etajele 1 si 6 (fara balcon) sunt clasificate la 2 stele. Celelalte camere sunt omologate la 3 stele, avand si frigider cu minibar in dotare.

Facilitati hotel

Hotel Bradul este situat langa parcul statiunii, foarte aproape de partia de schi.
Hotelul dispune de 312 locuri de cazare, lifturi, restaurant cu 380-400 de locuri, seif la receptie, sala de conferinte (120 de locuri), acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj).
Servicii masa: micul dejun - bufet suedez, pranzul si cina se serveste in sistem fisa-cont (meniu a la carte, iar in lunile iunie si august mesele vor fi servite in sistem bufet suedez).
Tratament:Hidrokinetoterapia in piscina încalzita, dus subacvatic si dus jacuzzi, dus scotian, masaj general, solar, sauna, sala de fitness. Explorari functionale cu aparatura noua, ultraperformanta; electrocardiografie, oscilometrie, osteodensitometrie, testare glicemie.