0311 017 997

Hotel GERMISARA Program tratament balnear, Geoagiu Bai

GEOAGIU BAI

Pret incepand de la:

193 EURO

/persoana/sejur


 PACHET CAZARE CU TRATAMENT BALNEAR 5 NOPTI” DEMIPENSIUNE

Perioada  Loc în Supliment camera single Apartament Supliment balcon Supliment front view camera dublasingle Supliment camera Supliment camera Supliment copil  Supliment copil 
camera dubla camera dublasingle  Superior  1 Superior  2 2 – 6 ani 7 – 13 ani
03.01 – 193 € 67 € 615 € 35 € 25 € 25 € 15 € 17 € 33 €
02.04.2022
03.04 - 212 € 74 € 676 € 35 € 25 € 25 € 15 € 19 € 36 €
28.05.2022
29.05 - 236 € 77 € 705 € 35 € 25 € 25 € 15 € 23 € 45 €
09.07.2022
10.07 - 243 € 79 € 781 € 35 € 25 € 25 € 15 € 24 € 46 €
10.09.2022
11.09 - 212 € 74 € 676 € 35 € 25 € 25 € 15 € 19 € 36 €
09.12.2022

 

Detalii “PACHET CAZARE CU TRATAMENT BALNEAR 5 NOPTI  DEMIPENSIUNE”:
Cazare    - 5 nopti / 6 zile în camera dubla sau single – conform optiunii
Masa   - 5 x Demipensiune (cina duminica - joi), 5 x Mic Dejun (luni - vineri)
Tratament    - 3 proceduri / zi / persoana ( luni-vineri, începând cu orele 07:15 )
Intrare    - Duminica (începând cu orele 16.00)
Iesire    - Vineri (pâna la orele 12.00)
•    Camerele Superior 1- camerele 401->408 si 418->422 ?i Superior 2- camerele 409->417 si camerele de pe etajul 1
•    Consultatia medicala initiala este prestata de catre medicul hotelului, medic specialist de recuperare, medicina fizica si balneologie si este inclusa în pachet;
•    Tratamentul este efectuat de catre personal medical cu calificare superioara de specialitate si include: 
- 3 proceduri / zi / persoana la recomandarea medicului specialist, dintre urmatoarele: Hidrokinetoterapie de grup în piscina de tratament cu apa termala la 36ºC , aerosoli de grup (cu efect de salina), electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie cu aparatura speciala de ultima generatie ASA PTM-QS si paturi cu aplicatori integrati, unde scurte cu aplicatori speciali de tip circuploda ( focalizeaza fluxul de înalta frecventa pe zona de tratament si creste eficienta tratamentului ), ultrasunete, aplicatii cu parafina (nu cu gel siliconic) preparata cu aparate speciale de sterilizare sipregatire a parafinei , laserterapie cu lasere MLS de mare putere, robotizate, baie galvanica, baie cu arome; • Masa: Mic Dejun si Cina - servite în sistem bufet .
•    Pentru un copil cu vârsta între 2 ani (inclusiv) si 14 ani (exclusiv), cazat împreuna? cu parintii, fara pat suplimentar, se achita un „Supliment copil” conform grilei din tabel,  beneficiind de masa , dar fara a beneficia de proceduri terapeutice; • Pentru apartamente o a treia persoana peste 14 ani se tarifeaza cu jumate din camera dubla conform grila.
•    Tariful este valabil doar pentru pachet de 5 nopti sau mai mult. Pachetul nu poate avea mai putin de 5 nopti.
•    Camerele cu balcon si cu vedere front view sunt limitate ca numar si se ofera în limita disponibilitatii.
•    Tarifele sunt exprimate în EURO  si includ taxele legale, iar facturarea se va face in LEI  la cursul zilei cotat de BNR .
Facilitati generale GRATUITE: 
•    Accesul la plaja si piscina exterioara cu apa termala (când temperatura exterioara permite)
•    Accesul la piscina de agrement cu apa termala.
•    Accesul la piscina de agrement cu apa dulce.
•    Accesul la sauna                          
• Accesul la sala fitness.
•    Acces internet  wireless, gratuit. Orice abuzuri sunt pedepsite conform legii .
    Observatii !! Facilitatile generale GRATUITE nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite în limita disponibilitatii si   pe durata programului de functionare afisat.  
Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze, cât si pentru afectiunile asociate ( analize,radiografii,RMN, etc.) 

 

Facilitati camera

Camerele duble (pat matrimonial) sunt dotate cu: aer conditionat, minibar, TV cablu, internet wireless gratuit, cu parola valabila pe durata sejurului, safe, telefon, baie cu cabina de dus. 
Camera duble twin (2 paturi single): aer conditionat, minibar, TV.cablu, internet wireless gratuit cu parola valabila pe durata sejurului, safe, telefon si cabina de dus.
Camera Double cu balcon (pat matrimonial): aer conditionat, minibar, cablu TV,  internet wireless gratuit, cu parola valabila pe durata sejurului, safe, telefon, baie cu cabina de dus.

Apartamentul clasic (salon si dormitor, cu un pat matrimonial): aer conditionat, TV.cablu, internet wireless gratuit, cu parola valabila pe durata sejurului, safe, minibar, telefon, baie cu cabina de dus.
Apartament special (salon si dormitor cu pat matrimonial) destinat persoanelor cu dizabilitati: dispune pe lânga celelalte dotari, de o suprafata mai generoasa, iar baia este cu cada, usa de la baie fiind glisanta.

Facilitati hotel

Statiunea Geoagiu Bai este situata la confluenta cursului inferior al râului Geoagiu cu râul Mures, într-o depresiune formata din ultima ramificatie a Muntilor Metaliferi.Localitatea Geoagiu este cunoscuta prin vechea asezare dacica Germisara (Germi-fierbinte, Sara – izvor) care se întindea în hotarul acestei localitati  si care a devenit sub romani Thermae Germisara.
AMPLASARE: Hotelul Germisara Resortl&Spa se afla in zona centrala a Statiunii Geoagiu, aproape de strand.
CAZARE: hotelul are 2 lifturi, 144 camere si apartamente: 6 apartamente clasice si 1 apartament pentru persoane cu disabilitati, 88 camere pat matrimonial, 49 camere twin.
RESTAURANTE - BARURI: restaurant cu 200 locuri;
CONFERINTE: in incinta hotelului 4 sali de conferinte: Sala Belvedere cu 200 locuri, Sala Burebista cu 30 locuri, Sala Decebal cu 90 de locuri si Sala Traian cu 60 de locuri. Dotari: flipchart, ecran de proiectie, retroproiector, sonorizare proprie si microfoane wireless, console interactive „Smart Sympodium”, touch-screen, internet, aer conditionat; 
Spa&Wellness: piscina de agrement cu hidromasaj, saune, aromaterapie, masaje si împachetari; tratamente pentru slabit si pentru fermitate si reconturarea siluetei;
BAZA DE TRATAMNENT: 3 tipuri de tratamente recomandate, tratamente curative, tratamente profilactice (devieri ale coloanei vertebrale, membrelor inferioare, hiperlaxitate si instabilitate capsulo-ligamentara si musculo-articulara, sedentarism, obezitate, meteosensibilitate, fond nervos hiperactiv) si cele privind bolile asociate (endocrine, boli de nutritie si metabolism, nevroza astenica, afectiunile ale aparatului locomotor de natura reumatismala, post-traumatica si neurologica); 
Proceduri aplicate: balneatie ( bai cu apa termominerala),;hidrokinetoterapie (gimnastica medicala în apa); Kinetoterapie; curenti diadinamici; Curenti Trabert;  curenti interferentiali; unde scurte; ultrasonoterapie; magnetoterapie; parafina; bai galvanice;laser; aerosoli cu apa sarata; hidromasaj; masaje.
PARCARE:  parcare gratuita;
AGREMENT: excursii la Cheile Ardeului,la Pesterea Coapta Sârbilor. Cetatea dacica de la Banita, construita în zona cea mai înalta a dealului „Piatra Cetatii” sau „Dealul Bolii”, care se afla la limita vestica a bazinului Vaii Jiului (altitudine 904 m). Biserica “Sfântul Nicolae” este un lacas de cult din localitatea Densus, judetul Hunedoara, una dintre cele mai vechi biserici de rit bizantin din România, construita în secolul XIII. Din 1991 este pe lista de monumente propuse pentru a intra în patrimoniul UNESCO. Nicolae Iorga a numit biserica “fara pereche în toata românimea”
ALTE SERVICII:  spalatorie/ calcatorie, rent-a-car, inchiriere ATV, transfer la / de la aeroport, excursii la obiective turistice.