0311 017 997

Hotel MARAMI Craciun 2022, Sinaia

SINAIA

Pret incepand de la:

768 LEI

/persoana/sejur


CRACIUN 2022 la Hotel MARAMI (3 stele) din Sinaia
Pachet 4 zile / 3 nopti in perioada 23-26 decembrie 2022
Pachetul cuprinde:
  • cazare si mic dejun - 3 nopti
  • masa festiva de Craciun
  • colinde si atmosfera de sarbatoare
Preturi:
1205 lei/camera single/sejur
1535 lei/camera dubla standard fara balcom/sejur
1594 lei/camera dubla standard cu balcom/sejur
1710 lei/camera dubla deluxe/sejur
 
Turistii vor achita la receptie: Taxa hoteliera (2% din tariful de cazore) si Taxa Salvamont (6 lei/pers).
- Copiii cu varsta intre 0 si 10 ani au gratuitate la cazare in camera cu parintii;
- Copiii cu varste peste 10 ani ce insotesc parintii vor achita pat suplimentar;
Rezervarea va fi confirmata la data achitarii unui avans de 5o% restul de 50% din valoarea pachetului va fi achitata pana cel tarziu 29 noiembrie 2022. Dupa aceasta data se achita 100%. din pachet la confirmarea rezervarii.
In caz de anulare sumele achitate in avans nu sunt rambursabile.

 

Facilitati hotel

Construit in stilul arhitectural al zonei regale Peles, Hotelul Marami reuseste sa puna intr-un echilibru perfect frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor de vis.

Va invitam la Hotelul Marami in Sinaia, sa gasiti linistea si intimitatea dorita de fiecare dintre noi in vacanta, la mai putin de doua ore de Bucuresti, de unde puteti trece muntii pentru o scurta excursie in zona Sighisoarei, aflata la portile Transilvaniei.

Restaurant 40 de locuri si bar modern cu cele mai speciale cocktailuri. Camere in nuante deosebite dotate cu: cablu TV, telefon, acces gratuit la internet, baie, minibar si acces liber la centru de relaxare care este dotat cu sauna, jacuzzi si aparate fitness.

Sala de conferinte a hotelului Marami are o capacitate de 40 de locuri si are in dotare: telefon, fax, acces gratuit la internet, TV, video, DVD retroproiector, videoproiector, flip chart, climatizare, birou auxiliar cu PC si telefon.

Alte servicii: parcare cu plata, room-service, cutie pastrare valori, servicii de transfer aeroport, gara, cursuri de schi sub îndrumarea unui monitor, organizare de vizite cu ghid la punctele de interes turistic sau istoric.