0311 017 997

Pensiunea PARADISE DELTA HOUSE, Mila 23

Romania, Crisan, Mila 23

Pret incepand de la:

206 LEI

/noapte/persoana


Satuc pescaresc la origini, Crisanul a cunoscut o dezvoltare rapida datorita pozitiei sale privilegiate pe cel mai circulat canal al Deltei, Sulina, frecventat de navele comerciale cat si de cele de turism si agrement. Trei mari meandre ale Dunarii se unesc aici, tot ele fiind caile de acces la unele dintre cele mai inedite coloane ale Deltei spre sud catre Caraorman, lacul Puiu si lacul Rosu, iar la nord, pe malul dintre bratele Dunarii vechi, catre Mila 23 sau spre satul si padurea Letea. 
AMPLASARE: pensiunea se afla pe o insula in fata localitatii Mila 23 si este cel mai bun punct de plecare din Delta Dunarii.
CAZARE: Paradise Delta House are 18 camere si 6 apartamente. Fiecare spatiu de cazare are baie proprie, terasa spatioasa cu vedere la Dunare si lacuri,TV. cablu, telefon, aer conditionat, incalzire proprie.
Camerele, situate pe doua nivele, sunt spatioase, confortabile si modern mobilate, respectand totodata specificul zonei nord-dobrogene.
RESTAURANTE - BARURI: hotelul are restaurant propriu si facilitati de barbeque in aer liber;
AGREMENT: piscina pentru copii, securizata ca acestia sa se bucure in siguranta de jocurile copilariei; piscina, terasa la soare, zona de plaja privata cu mobilier exterior;
ALTE SERVICII: internet WI-FI gratuit in zonele publice ale pensiunii; 
ANIMALE DE COMPANIE: nu sunt acceptate;
Amplasarea pensiunii în Satul Mila 23, le ofera oaspetilor o baza buna pentru o excursie cu barca pe canalele din apropiere ale Deltei si in zonele izolate din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, Rosca Buhailova (cea mai mare colonie de pelicani din Europa), Satul Letea ( sat arhaic ramas aproape neschimbat din secolul al  XVIII- lea), confluenta Dunarii cu Marea Neagra, aproape 350 km de excursii prin cele mai frumoase si izolate locuri din Delta Dunarii. Tot aici exista conditii excelente pentru pescuit. 

Tip camera 15.05.2019 – 30.09.2019
Lei/zi
DBL 391
SGL 352
Camera familiala(pat matrimonial+canapea 469
 
Tarifele sunt valabile pentru sejururi de minim 3 nopti.
-Pensiune complete(prinz + cina)-180lei/pers./zi
-Demipensiune ( cina sau pranz ) - 90 lei/pers./zi
-Acces piscina Paradise. –Gratuit .
IN SPATIILE INCHISE NU SE FUMEAZA, NU SE CONSUMA BAUTURI ALCOOLICE SI ALIMENTE DIN AFARA COMPLEXULUI.
 
Politica pentru copii
Copiii pana la 6 ani –platesc 25%.(in aceiasi camera cu parintii la meniul zilei,la transport pe acelas loc cu parintii)
Copiii 6-12 ani platesc 50% (in aceeasi camera cu parintii la meniul zilei doi copii pe un loc la transport)
Raspunderea supravegherii copiilor pe toata durata sejurului revine exclusive parintilor. In timpul transferurilor cu barca si a excursiilor toti copii vor purta veste.