0311 017 997

Hotel EXCELSIOR BOUTIQUE, Sinaia

SINAIA

Pret incepand de la:

189 LEI

/noapte/persoana


 

  Tarif lei/noapte/camera
  SEJUR MINIM SEJUR MINIM
TIP  CAMERA 1-2 nopti  >3 NOPTI
APARTAMENT 654 lei 540 lei
CAMERA  MATRIMONIALA /TWIN SUPERIOR 556 lei 519 lei
CAMERA MATRIMONIALA /TWIN STANDARD 415 lei 378 lei
CAMERA SINGLE 327 lei 303 lei

Tarifele includ micul dejun,  taxele locale.
Tarifele sunt valabile in perioada mentionata, exceptand sarbatorile legale cand vom avea oferte speciale.
Optional masa cont  la restaurant Palace ( dejun/ cina ) sau restaurantul Lord ( dejun/ cina) – hotelurile sunt la o distanta de 100m
Micul dejun se serveste in cadrul restaurantului Caraiman !

Info :
Un copil pana la 6 ani are gratuitate la cazare ( in pat cu parintii )
 Nu se accepta cazare + pat suplimentar , nu se amplaseaza paturi suplimentare . Pentru 2 adulti + maxim 2 copii pana la 10 ani  va punem la dispozitie apartament ( dormitor cu pat dublu + living cu canapea extensibila)  .
•    Pentru weekend ( V-D)  sejurul acceptat este de minim 2 nopti.
 

Facilitati camera

Camerele sunt luminoase, dotate cu  LCD, internet wireless, mobilier modern si confortabil.

Apartamentele: sunt compuse dintr-un dormitor, o baie si o zona partial separata, de relaxare, studiu sau divertisment, dotata cu o canapea extensibila. Fiecare apartament este decorat într-un stil aparte, dar toate asigura un confort superior si o atmosfera calda, linistita si relaxanta. Design-ul de bun gust si îndraznet este cel care da nota de eleganta finala întregului spatiu.
Camerele duble matrimoniale: mobilate cu originalitate, în culori neutre sau pastelate, intime ca atmosfera, camerele matrimoniale ramân optiunea preferata a clientilor romantici. Fiecare camera este unica, dar toate dispun de mobilier nou, baie proprie, televizor si conexiune wi-fi.
Camerele duble twin: au doua paturi single, separate si sunt mobilate modern. Dispun de toate facilitatile necesare unui sejur linistit: baie proprie, tv, conexiune wi-fi. Mobilierul este simplu, dar de buna calitate iar camerele sunt curate, linistite si au o atmosfera aparte.
Camerele single, luminoase, moderne, cu pat confortabil, baie proprie, televizor, internet wi-fi si spatii pentru depozitare. 

Facilitati hotel

Hotelul a fost construit în 1932, ca vila în stil neo-românesc, realizând o sinteza între elementele rasaritene bizantine (arcade scurte, coloane mici si groase) si motive arhitecturale si etnografice taranesti. In acea perioada, iarna, la Excelsior se cazau in special sportivii care practicau bobul. Seara, tot aici era clubul de întâlnire si petrecere al tuturor participantilor la întrecerile sportive.

Alaturi de eleganta pe care o emana, hotelul beneficiaza si de o pozitie de exceptie: în centru statiunii,  în imediata vecinatate a Parcului Dimitrie Ghica, si la  câteva minute de mers de Casinoul Sinaia si Mânastirea Sinaia.

Hotelul Excelsior (3 stele)  are 36 de camere în urmatoarea structura: 2 apartamente, 9 camere twin, 23 camere matrimoniale si 2 camere single.

.