0311 017 997

Hotel Germisara - pachet odihna 5 nopti pensiune completa, Geoagiu Bai

GEOAGIU BAI

Pret incepand de la:

215 EURO

/persoana/sejur


TARIFE “PACHET DE CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA  5 NOPTI” – ANUL 2023
euro
Perioada Loc în camera STANDARD dubla/ noapte Supliment camera STANDARD single/ noapte Apartament/ noapte Supliment balcon camera dubla- single / noapte Supliment front view camera dubla-single/ noapte Supliment camera Superior  1 / noapte Supliment camera Superior  2 / noapte Supliment copil  2 – 6 ani Supliment copil 7 – 13 ani 
03.01 - 29.04.2023 215 € 74 € 646 € 35 € 25 € 30 € 20 € 24 € 47 €
30.04 - 27.05.2023 230 € 79 € 691 € 35 € 25 € 30 € 20 € 26 € 50 €
28.05 - 01.07.2023 233 € 80 € 698 € 35 € 25 € 30 € 20 € 27 € 51 €
02.07 - 09.09.2023 255 € 85 € 794 € 35 € 25 € 30 € 20 € 31 € 61 €
10.09 - 04.12.2023 230 € 79 € 691 € 35 € 25 € 30 € 20 € 26 € 50 €

Detalii “PACHET DE CAZARE CU PENSIUNE COMPLETa  5 NOPtI”
    Cazare    - 5 nopti / 6 zile in camera dubla sau single – conform optiunii
    Masa    - 1 x Cina (Duminica), 4 x Pensiune completa, 1 x Mic Dejun
    Intrare    - incepand cu ora 16.00
    Iesire    - pana la ora 12.00
•    in sarbatorile legale tariful poate suferi modificari
•    Masa: Mic Dejun, Pranz si Cina - servite in sistem bufet (intrare cu cina, iesire cu mic dejun).
•    Pentru un copil cu varsta intre 2 ani (inclusiv) si 14 ani (exclusiv), cazat impreuna cu parin?ii, fara pat suplimentar, se achita un „Supliment copil” conform grilei din tabel , beneficiind de masa (jumatate de portie).

•    Tariful este valabil doar pentru pachet de 5 nopti sau mai mult. Pachetul nu poate avea mai putin de 5 nopti de cazare.
•    Pentru apartamente o a treia persoana peste 14 ani se tarifeaza cu un loc in camera dubla conform grila. •    Camerele cu balcon si cu vedere front view sunt limitate ca numar si se ofera in limita disponibilitatii.

Facilitati generale GRATUITE: 
•    Accesul la plaja si piscina exterioara cu apa termala (cand temperatura exterioara permite)
•    Accesul la piscina de agrement cu apa termala.
•    Accesul la piscina de agrement cu apa dulce.
•    Accesul la sauna. 
•    Accesul la sala fitness.
•    Acces internet  wireless,  gratuit. Orice abuzuri sunt pedepsite conform legii.
Observatii !!
- Facilitatile hotelului sunt oferite in functie de numarul de locuri disponibile si pe durata programului de functionare afisat .

 

Facilitati camera

Camerele duble (pat matrimonial) sunt dotate cu: aer conditionat, minibar, TV cablu, internet wireless gratuit, cu parola valabila pe durata sejurului, safe, telefon, baie cu cabina de dus. 
Camera duble twin (2 paturi single): aer conditionat, minibar, TV.cablu, internet wireless gratuit cu parola valabila pe durata sejurului, safe, telefon si cabina de dus.
Camera Double cu balcon (pat matrimonial): aer conditionat, minibar, cablu TV,  internet wireless gratuit, cu parola valabila pe durata sejurului, safe, telefon, baie cu cabina de dus.

Apartamentul clasic (salon si dormitor, cu un pat matrimonial): aer conditionat, TV.cablu, internet wireless gratuit, cu parola valabila pe durata sejurului, safe, minibar, telefon, baie cu cabina de dus.
Apartament special (salon si dormitor cu pat matrimonial) destinat persoanelor cu dizabilitati: dispune pe lânga celelalte dotari, de o suprafata mai generoasa, iar baia este cu cada, usa de la baie fiind glisanta.

Facilitati hotel

Statiunea Geoagiu Bai este situata la confluenta cursului inferior al râului Geoagiu cu râul Mures, într-o depresiune formata din ultima ramificatie a Muntilor Metaliferi.Localitatea Geoagiu este cunoscuta prin vechea asezare dacica Germisara (Germi-fierbinte, Sara – izvor) care se întindea în hotarul acestei localitati  si care a devenit sub romani Thermae Germisara.
AMPLASARE: Hotelul Germisara Resortl&Spa se afla in zona centrala a Statiunii Geoagiu, aproape de strand.
CAZARE: hotelul are 2 lifturi, 144 camere si apartamente: 6 apartamente clasice si 1 apartament pentru persoane cu disabilitati, 88 camere pat matrimonial, 49 camere twin.
RESTAURANTE - BARURI: restaurant cu 200 locuri;
CONFERINTE: in incinta hotelului 4 sali de conferinte: Sala Belvedere cu 200 locuri, Sala Burebista cu 30 locuri, Sala Decebal cu 90 de locuri si Sala Traian cu 60 de locuri. Dotari: flipchart, ecran de proiectie, retroproiector, sonorizare proprie si microfoane wireless, console interactive „Smart Sympodium”, touch-screen, internet, aer conditionat; 
Spa&Wellness: piscina de agrement cu hidromasaj, saune, aromaterapie, masaje si împachetari; tratamente pentru slabit si pentru fermitate si reconturarea siluetei;
BAZA DE TRATAMNENT: 3 tipuri de tratamente recomandate, tratamente curative, tratamente profilactice (devieri ale coloanei vertebrale, membrelor inferioare, hiperlaxitate si instabilitate capsulo-ligamentara si musculo-articulara, sedentarism, obezitate, meteosensibilitate, fond nervos hiperactiv) si cele privind bolile asociate (endocrine, boli de nutritie si metabolism, nevroza astenica, afectiunile ale aparatului locomotor de natura reumatismala, post-traumatica si neurologica); 
Proceduri aplicate: balneatie ( bai cu apa termominerala),;hidrokinetoterapie (gimnastica medicala în apa); Kinetoterapie; curenti diadinamici; Curenti Trabert;  curenti interferentiali; unde scurte; ultrasonoterapie; magnetoterapie; parafina; bai galvanice;laser; aerosoli cu apa sarata; hidromasaj; masaje.
PARCARE:  parcare gratuita;
AGREMENT: excursii la Cheile Ardeului,la Pesterea Coapta Sârbilor. Cetatea dacica de la Banita, construita în zona cea mai înalta a dealului „Piatra Cetatii” sau „Dealul Bolii”, care se afla la limita vestica a bazinului Vaii Jiului (altitudine 904 m). Biserica “Sfântul Nicolae” este un lacas de cult din localitatea Densus, judetul Hunedoara, una dintre cele mai vechi biserici de rit bizantin din România, construita în secolul XIII. Din 1991 este pe lista de monumente propuse pentru a intra în patrimoniul UNESCO. Nicolae Iorga a numit biserica “fara pereche în toata românimea”
ALTE SERVICII:  spalatorie/ calcatorie, rent-a-car, inchiriere ATV, transfer la / de la aeroport, excursii la obiective turistice.