0311 017 997

Hotel SILVA Oferta 1 Decembrie, Busteni

BUSTENI

Pret incepand de la:

584 LEI

/persoana/sejur


OFERT? 1 DECEMBRIE 2023

2 nopti de cazare cu mic dejun in tipul de camera dorit
Cina traditionala in data de 1 Decembrie cu muzica si voie buna sustinuta de Taraful Ion a lu' Barbu din Varbilau

Preturi:
Camera single = 789 lei/persoana
Camera dubla = 584 lei/persoana
Camera dubla cu vedere la munte = 611 lei/persoana
Camera dubla superioara = 692 lei/persoana
Apartament = 692 lei/persoana
Duplex = 800 lei/persoana


3 nopti de cazare cu mic dejun in tipul de camera dorit
Cina traditionala in data de 1 Decembrie cu muzica si voie buna sustinuta de Taraful Ion a lu' Barbu din Varbilau

Preturi:
Camera single = 962 lei/persoana
Camera dubla = 686 lei/persoana
Camera dubla cu vedere la munte = 735 lei/persoana
Camera dubla superioara = 832 lei/persoana
Apartament = 832 lei/persoana
Duplex = 978 lei/persoana

Copiii cu varsta de pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, mic dejun, fara pat suplimentar;
Copiii de la 4 la 10 ani - gratuit cazare in camera cu parintii, fara pat suplimentar, se achita 120 lei/pachet mese (2 nopti), 140 lei pachet mese (3 nopti)
Copiii de la 10 la 14 ani - gratuit cazare în camer? cu p?rin?ii, fara pat suplimentar, se achita 200 lei/pachet mese (2 nopti) /240 lei pachet mese (3 nopti)
Pentru copii, la solicitarea patului suplimentar se achita 50 lei/noapte
Pentru al treila adult ( in camera tripla/apartament/duplex) se va achita 440 lei pentru 2 nopti / 530 lei pentru 3 nopti

Hotelul dispune de parcare cu locuri limitate, fara posibilitatea rezervarii acestora.

Conditii de plata:  50% avans din valoarea serviciilor achitat in 48 de ore de la data rezervarii, diferenta de 50% se va achitra pana la data de 7 decembrie 2023. In caz contrar rezervarea este anulata iar avansul nu se returneaza.

Facilitati hotel

AMPLASARE: Hotelul Silva este amplasat în Statiunea Busteni, la poalele Masivului Caraiman, la o altitudine de 950 m., în vecinatatea statiei de telecabina Busteni – Babele.
CAZARE: hotelul are 230 de locuri in 107 camere duble standard si superior, impartite astfel:84 camere duble standard cu balcon si paturi twin; 10 camere duble superior la etajul6, cu pat twin sau matrimonial, fara balcon; 6 apartamente cu un dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si zona de relaxare, fara balcon; 6 apartamente Duplex, cu un design deosebit, cu living cu zona de relaxare si dormitor cu pat matrimonial, spre care se face accesul cu scara interioara. Apartamentele Duplex nu dispun de balcon.
RESTAURANT: restaurantul este situat la parterul hotelului; Salonul Bucegi cu 60 locuri, este cea mai noua zona a hotelului destinata oaspetilor, in zona lobby; barul cu 40 locuri; terasa cu 80 locuri cu priveliste asupra Masivului Caraiman;
CONFERINTE: in incinta hotelului se afla 5 sali de conferinte cu capacitate intre 10 si 70 de locuri, prevazute cu dotari pentru aranjamente tip teatru, classroom, U-shape, workshop si spatii pentru coffee break.
AGREMENT: billiard sau tenis de masa, in hotel; teren de joaca penntru copii; doua terenuri de tenis proprii cu suprafata sintetica si instalatie nocturna  pentru tenis sau badminton, dar si pentru handball, volei, baschet; excursii la obiectivele turistice din zona ( Cascada „Urlatoare” ; „Babele”. „Sfinxul”, si „Gemenii” – situate pe Platoul Bucegi în imediata apropiere a Cabanei „Babele”; Biserica Domneasca – ortodoxa – ctitorie a Regelui Carol I si a Reginei Elisabeta; Manastirea „Caraiman” – situata în Cartierul „Palanca” la 10 min. distanta de Hotelul Silva; Parcul Central; Valea Cerbului;
PARCARE: gratuita, in limita locurilor disponibile;
ANIMALE DE COMPANIE: nu se accepta;
ALTE SERVICII: lift, receptie non-stop, seif, vestiar, room service, serviciu de spalatorie, parc auto;
Check-in: orele 15,00
Check-out: orele 12,00

Cardul de acces expira automat la ora 12:00 din ziua incheierii sejurului.