0311 017 997

Hotel BELVEDERE Oferta 1 DECEMBRIE, Predeal

PREDEAL

Pret incepand de la:

705 LEI

/noapte/persoana


Oferta 1 DECEMBRIE la Hotel BELVEDERE (3 stele) din PREDEAL
Oferta valabila in perioada 30.11.2023 - 04.12.2023
Pret: 1410 lei / pachet/ camera dubla
Pachetul include;
- cazare cu mic dejun pentru 2 persoane (3 nopti);
- cina romaneacsa in data de 1 Decembrie 2023;
- acces gratuit internet;, SPA (jacuzzi, sauna si salina artificiala) si parcare (in limita locurilor disponibile)
 
Tarife copii:
- 1 copil cu varsta mai mica de 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, daca sunt folosite paturile din dotarea camerei si mic dejun;
- al doilea copil cu varsta mai mica de 7 ani achita 250 lei/sejur si beneficiaza de  mic dejun si masa de 1 Decembrie, fara pat suplimentar;
- copil cu varsta 7 - 14 ani achita 400 lei/sejur si beneficiaza de pat suplimentar,  mic dejun si masa de 1 Decembrie;
- copiii cu varsta peste 14 ani si adultii achita 600 lei/sejur si beneficiaza de pat suplimentar,  mic dejun si masa de 1 Decembrie;
Patul suplimentar se ofera la cerere, tarif 60 lei/zi, se accepta 1 pat suplimentar in camera.
 
Politica de anulare:
- cu mai putin de 15 zile inainte de check-in pachetele devin nermabursabile si orice modificare sau anulare se tarifeaza cu valoarea intregului sejur;
- intre 20 si 15 zile orice anulare sau modificare se penalizeaza cu 50% din valoarea integrala a pachetului.
Rezervarile se pot anula gratuit cu minim 20 de zile inainte de data de check-in. 
 
 
 

Facilitati hotel

Amplasat intr-un cadru natural montan, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Post?varul si Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalier? in orice anotimp.

Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.
Dupa ani si ani, pastrand aceleasi standarde cunoscute, hotelul a renascut in 2003 cu o noua infatisare, cu acelasi renume si un nou nume: “Belvedere”.

Anul 2020 ne surprinde cu un nou decor, pastrand farmecul si traditia care l-au consacrat pe piata turistica din Romania.

Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetilor din tara si strainatate.

Restaurantul renovat si modernizat, dispune de un “Salon Clasic”, cu un cadru elegant avand o capacitate maxima de 200 locuri si de un “Salon Modern” cu o capacitate maxima de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.