Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mahmudia - Hotel MON JARDIN

mahmudia-monjardina 3

MAHMUDIA
Hotel MON JARDIN
   4 steleHotelul pune la dispozitie 9 camere duble economy, 6 camere duble standard, 11 camere duble standard cu vedere la Dunare, 9 family rooms, 2 apartamente dotate cu tot confortul: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit (in spatiile comune) .
Facilitati: parcare pazita pentru oaspetii care sosesc cu masinile proprii si ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii.
Pe langa toate acestea puteti beneficia de transport catre locurile de pescuit si manastirile din nordul Dobrogei.
Conditii pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri: o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.
Hotelul este inconjurat de parcuri cu alei si bancute pentru relaxare, de piscine cu sezlonguri si umbrele pentru plaja si de doua terase: una e acoperita, dotata cu barbeque pentru petreceri in aer liber, iar a doua e inchisa integral, teren de sport si teren de joaca pentru copii.Click pentru solicitare detalii

Click pentru revenire pagina OFERTE LITORAL 2020