Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Moieciu de Jos - Hotel TURNUL (3 stele)

Bootstrap Image Preview

HOTEL TURNUL dispune de 19 spaţii de cazare, structurate astfel: 1 apartament, 1 garsonieră, 3 cameră triple, 3 camere duble twin, 11 camere duble matrimoniale,

Apartamentul, garsoniera si tripla se pot folosi ca si camere twin, rezultand astfel 8 camere twin si 11 camere matrimoniale.

Fiecare cameră dispune de baie proprie, cablu TV- LCD, acces internet wireless, telefon cu acces direct.

Restaurantul Hotelului are o capacitate de 70 locuri (interior) si de 30 locuri (exterior).

Sală de conferinţă de 30 – 40 locuri, luminată natural, complet dotată, oferă condiţii profesionale de desfăşurare a tuturor tipurilor de evenimente: conferinţe, seminarii, sesiuni de training, programe de team-building, etc., Modularea spaţiului din sala de conferinţe se face la cerere în funcţie de tipul de activitate desfăşurată. Sala este dotată cu: videoproiector, flipchart, sonorizare, DVD, ecran proiecţie, wi-fi, consumabile, etc. Spaţiul este completat de o terasă ce poate fi folosită cu succes în sezonul cald pentru diverse funcţiuni adiacente. Pentru momentele speciale şi animate, Salonul Hotelului vă stă la dispoziţie având o capacitate de 30 locuri. Dacă este cazul acesta poate fi transformat în sală de conferințe având dotările necesare.

În perimetrul proprietăţii este amenajata parcare, spatiu verde cu loc de joacă pentru copii şi un foişor cu barbeque, ideal pentru petrecerea timpului liber în natură, dar si relaxare si sport (sauna, sala fitness, tenis de masa, etc).

Tarife cazare (nu includ mic dejun)

Twin (2 persoane) - 245 lei/camera/noapte

Dublă Matrimonială (2 persoane) - 245 lei/camera/noapte

Triplă (3 persoane) - 294 lei/camera/noapte

Garsonieră (3 persoane) - 343 lei/camera/noapte

Apartament (3 persoane) - 343 lei/camera/noapte

Tarifele sunt valabile pentru anul 2020, cu exceptia sarbatorilor legale.