Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Predeal - Cabana FULG DE NEA (3 stele)

Bootstrap Image Preview

Adapostita intre munti si inconjurata de aroma padurilor, Cabana Fulg De Nea din Predeal este refugiul ideal pentru cei care doresc sa evadeze din aglomeratia orasului si sa se rafaca intr-un cadru de munte.

Fiind la fel de primitoare in orice anotimp, oferindu-va o multime de activitati recreative, Cabana Fulg De Nea beneficiaza de spatii de cazare, restaurant, bar, terenuri de tenis, centru de inchirieri material sportiv atat pentru sezonul de vara cat si pentru cel de iarna, sala de conferinte, patinoar, tenis de masa si billiard, parcare, organizare de mese festive in restaurant.

Clasificata la 3 stele, Cabana Fulg De Nea este o locatie minunata pentru cei care iubesc muntele, cantecele de cabana din jurul focului si aerul curat. Aici veti fi intampinati cu multa caldura de o echipa de oameni tineri, profesionisti si competenti care fac tot posibilul pentru ca sederea dumneavoastra sa fie cat mai placuta si confortabila.

Capacitatea de cazare este de 100 locuri in urmatoarea structura - suite, camere duble, camere triple si camere de patru locuri. Camerele sunt dotate fiecare cu bai proprii, tv prin cablu, internet si balcon.

15.07.2020 – 15.10.2020

DUBLA – 190 lei/noapte

TRIPLA – 284 lei/noapte

APARTAMENT – 378 lei/noapte

16.10.2020 -20.12.2020

DUBLA – 208 lei/noapte

TRIPLA – 302 lei/noapte

APARTAMENT – 396 lei/noapte

- Primul copil cazat in camera cu 2 adulti are gratuitate daca nu se solicita pat suplimentar.

Structura camerei duble nu permite adaugarea unui pat suplimentar

- A 3-a persoana adulta in camera tripla are nevoie de pat suplimentar.

- Patul suplimentar este disponibil la cerere contracost / 80 ron(posibilitate doar camera tripla sau apartament)