Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sinaia - HOTEL CUMPATU (4 stele)

Bootstrap Image Preview

Hotel Cumpatu este amplasat in cartierul Cumpatu, la 2 km de centrul statiunii Sinaia.

Descriere camere:

LCD TV, telefon, seif, mini-bar, termostat ambiental individual, bai cu cada, uscator de par, alarma de urgenta, acces la internet.

Facilitati hotel: restaurant, bar, terasa, gradina, gratar (cost suplimentar), seif, lift, sistem central de incalzire, camera de bagaje, ticket point, birou de turism, spa, jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), scoala de schi (cost suplimentar), depozit schiuri, tir cu arcul (in afara locatiei) (cost suplimentar) , darts, karaoke, echipament de badminton, drumetii (in afara locatiei) (cost suplimentar), tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), transfer aeroport (cost suplimentar), fumatul interzis in toate spatiile publice si private, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, camere izolate fonic, room service, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul dispune de 25 de camere, care pot fi de tip: Twin, Executive, Deluxe, Junior Suite. Facilitati camere: LCD TV, telefon, seif, mini-bar, termostat ambiental individual, bai cu cada, uscator de par, alarma de urgenta, acces la internet.

TARIFE – LEI (12.08 – 20.12.2020, cu exceptia: 29.11-02.12.2020)

TARIFELE sunt exprimate in lei si includ mic dejun (set menu / bufet)

DBL TWIN

- regim SGL – 286 lei/zi/cam.

- regim DBL – 315 lei/zi/cam.

DBL EXECUTIVE

- regim SGL – 315 lei/zi/cam.

- regim DBL – 358 lei/zi/cam.

DBL DELUXE

- regim SGL – 347 lei/zi/cam.

- regim DBL- 402 lei/zi/cam.

JUNIOR SUITE

- regim DBL – 468 lei/zi/cam.

Politica de cazare pentru copii:

- primul copil: 0-5,99 ani - GRATUIT/ in dubla twin, executive sau deluxe – cazat in pat cu parintii. Pentru pat suplimentar se achita 75 lei/zi (mic dejun + pat suplimentar)

- al 2 lea copil: 0-5,99 ani - 80 lei/zi (mic dejun + pat suplimentar)/ in dubla executive sau deluxe

- primul copil: 6-11,99 ani - 85 lei/zi (mic dejun +pat suplimentar)/ in dubla twin, executive sau deluxe

- al 2 lea copil: 6-11,99 ani - 95 lei/zi (mic dejun +pat suplimentar)/ in dubla executive sau deluxe

- primul copil: 12-16 ani - 95 lei/zi (mic dejun +pat suplimentar) /in dubla twin, executive sau deluxe

- al 2 lea copil: 12-16 ani - tarif pentru 1 persoana pentru fiecare tip de camera utilizata (mic dejun + pat suplimentar)

MENTIUNI:

- Taxa Salvamont nu este inclusa in tariful camerei si este in valoare de 6 Lei/persoana/sejur, conform HCL 201/19.12.2019;

- Taxa de Promovare turistica a localitatii Sinaia nu este inclusa in tarif si este in cuantum de 2 % din tariful de Cazare, exlusiv TVA pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL 201/19.12.2019

Taxa Salvamont si taxa de promovare turistica se vor achita la Receptie in cazul turistilor individuali, iar pentru grupuri organizate va fi inclusa pe factura finala.

In aceasta unitate nu se fumeaza.