Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Venus - Hotel DEL MAR (3 stele)

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Hotel Del Mar, fostul Hotel Vulturul, si-a schimbat la inceputul anului 2020 proprietarul, apartinad acum grupului hotelier Del Mar, care detine mai multe unitati de cazare pe litoralul romanesc. Pe langa denumire, hotelul si-a schimbat si serviciile, oferind acum toate mesele sub forma de bufet suedez cu bauturi incluse, precum si acces gratuit la plaja privata. Hotel Del Mar Venus este pozitionat in centru statiunii, pe malul lacului Razelm, langa complex Mera Resort, si la 150 de metri fata de plaja. Hotelul a fost renovat complet in anul 2013, atunci cand a fost clasificat la 3 stele. In prezent, Hotel Del Mar Venus este un complex modern, care pune la dispozitia turistilor 206 camere dispuse pe 13 etaje. Toate spatiile de cazare dispun de aer conditionat, balcon individual, minibar, televizor si conexiune la internet wireless. Camerele de la parterul hotelului sunt prevazute cu dotari pentru persoanele cu dizabilitati.

Restaurantul hotelului este format din 2 saloane cu o capacitate totala de 600 de locuri. Mesele se servesc sub forma de bufet suedez, asa cum sunt descrise mai jos: Mic-dejun (07:30-10:00) – bufet suedez - include preparate diverse si apa, suc, ceai si cafea. Demipensiune – mic-dejun si pranz. Pranzul (12:30-14:30) – bufet suedez - include, pe langa preparate specifice si diversificate, cafea, apa, suc neacidulat, vin alb/rosu la draft. Cina (18:30-20:30) – bufet suedez, include, pe langa preparate specifice si diversificate, cafea, apa, suc neacidulat, vin alb/rosu la draft. La exterior, restaurantul se continua cu o terasa care ofera o priveliste frumoasa asupra lacului. In zona receptiei este amenajat un bar de zi cu o capacitate de 30 de locuri la mese care ofera o gama variata de produse alcoolice si non-alcoolice. Centrul de conferinte al hotelului este alcatuit din sali moderne cu o capacitate totala de 200 de locuri, asigurand toate echipamentele necesare desfasurarii evenimentelor. Parcarea hotelului are o capacitate de 100 de locuri, este prevazuta cu sistem de supraveghere si bariere de acces.

Dotari camere: Toate camere sunt prevazute cu balcon individual cu masa si scaune, aer conditionat, televizor LCD, minibar, conexiune internet wireless, baie cu uscator de par si priza pentru aparat de ras. La parterul hotelului exista 14 camere prevazute cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati. Pe fiecare etaj exista 2 camere twin, restul camerelor sunt matrimoniale, care se pot suplimenta cu cate un pat de copil.

Dotari generale: 206 camere, Restaurant, bar de zi, terasa, Plaja privata, Loc de joaca pentru copii, Centru de conferinte, Parcare pazita, Internet wireless, Lifturi, Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati

Servicii: Servicii cu plata: fax, xerox, posta, ziare, serviciu de inchirieri auto, organizari excursii, etc.

Alte specificatii: Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00

Oferta LAST MINUTE

Bootstrap Image Preview

Tarifele sunt pe noapte pentru sejururi de minim 2 nopti/5 nopti si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata, acces la locul de joaca pentru copii, internet wireless, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), si servicii de masa conform tabelului de mai sus.

- Mic dejun - bufet suedez.

- Demipensiune - mic dejun si pranz - bufet suedez.

- Pensiune completa- mic dejun, pranz si cina-bufet suedez.

Facilitati copii:

- 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-4.99 ani beneficiaza de la gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar.

- 2 adulti si 1 copil 5-11.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita mic dejun 28 lei/zi, demipensiune 55 lei/zi si pensiune completa 110 lei/zi.

- 2 adulti si 2 copii 5-11.99 ani, primul copil beneficiaza de cazare gratuita, dar achita mic dejun 28 lei/zi, demipensiune 55 lei/zi si pensiune completa 110 lei/zi, al 2-lea copil achita 55 lei/zi pentru pat suplimentar si pentru mic dejun 28 lei/zi, demipensiune 55 lei/zi si pensiune completa 110 lei/zi.

- 2 adulti si 1 copil 12-17.99 ani, achita 55 lei/zi pentru pat suplimentar si mic dejun 55 lei/zi, demipensiune 110 lei/zi si pensiune completa 175 lei/zi.

- al 3-lea adult achita 55 lei/zi pentru pat suplimentar si mic dejun 55 lei/zi, demipensiune 110 lei/zi si pensiune completa 175 lei/zi.

Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani si 3 adulti si 1 copil 0-11.99.