Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Viseu de Sus - Hotel GABRIELA (3 stele)

Bootstrap Image Preview

Situat in Maramureșul Istoric, în orașul Vișeu de Sus, pe DN 18, departe de vacarmul centrului urban aglomerat, având confortul și dotarea unui hotel de clasă, dar în același timp intimitatea, căldura și eleganța locuinței proprii, Hotelul Gabriela satisface și cele mai drastice exigențe. Ospitalitatea specifică locului, bucătăria bogată și diversificată, amabilitatea, promptitudinea și calitatea serviciilor sunt motivele care vă vor face să reveniți cu plăcere la noi. Restaurantul cochet și elegant, alături de o terasă unică prin ea insăși, întregesc peisajul acestui mic complex

Structură de cazare: 4 camere single; 24 camere cu două paturi; 14 camere cu pat matrimonial; 9 camere cu pat matrimonial și canapea extensibilă

Servicii si facilități unitate cazare: Telefon, Fax, CaTV; Acces internet de mare viteza (wired & wireless); Mini bar; Parcare păzită; Restaurant cu bar cu o capacitate de 150 locuri; Terasă cu o capacitate de 100 locuri; Bucătărie cu specific tradițional românesc și internațional

Hotelul oferă facilitati de Wellness si Spa. Acestea includ piscina interioara, sală de fitness, jacuzzi, baie turcească, saună uscată, salină, dușuri emoționale și fotolii cu hidromasaj. In spatiul Wellness & Spa vei gasi tot ceea ce iti dorești pentru o zi relaxantă, dar activa.

Sală de conferințe cu o capacitate maximă de 80 locuri. Sala de conferințe este dotată cu flipchart, ecran de proiecție, videoproiector, DVD player, sistem de sonorizare profesional și acces internet de mare viteza wirelles. În plus beneficiați de servicii de secretariat: fax & copiator.

Tarifele de cazare includ micul dejun și accesul la centrul Wellness & Spa.

Ziua hotelieră începe la ora 15:00 și se încheie la ora 11:00.

In acest moment, accesul la centrul wellness si la spatiu de joaca pentru copii este restrictionat ca urmare a pandemiei Covid-19.

TARIFE 2020

Camere single – 196 lei/noapte

Camere cu două paturi – 294 lei/noapte

Camere cu pat matrimonial – 294 lei/noapte

Camere cu pat matrimonial și canapea extensibilă - 343 lei/noapte

Camera cu pat matrimonial în regim single - 250 lei/noapte.

Camera cu două paturi în regim single - 250 lei/noapte.

Tarife copii(în pat cu părinții):

• 0 -4 ani – gratuit

• 4 -7 ani – 20 lei *

• 7 - 12 ani – 40 lei – micul dejun + accesul la centrul Wellness*

* Aceste tarife sunt valabile atunci când copilul nu este cazat într-o cameră cu canapea extensibilă.

** Pentru cea de-a 4-a persoană, respectiv al 2-lea copil cu vârsta mai mare de 7 ani într-o cameră matrimonială cu canapea extensibilă se achită un supliment de 20 lei pentru micul dejun.