0311 017 997

Hotel BRADUL Oferta Tratament Balnear 2024, Vatra Dornei

VATRA DORNEI, Strada Republicii 5

Pret incepand de la:

331 LEI

/noapte/persoana


OFERTA BALNEO 2024
Valabilitate: 14 ianuarie - 14 decembrie 2024
Pret:
331 lei/persoanã/zi/loc in camera dublã
420 lei/zi/dubla in regim single
420 lei/persoanã/zi/loc in apartament

Servicii incluse: cazare (se poate opta pentru un sejur de minim 6 nopti), pensiune completa – bufet sudez, 3 proceduri de tratament/zi/pers.
Facilitati: acces la piscina.

Nota: turistii care prezinta adeverinta de la locul de munca/cupon de pensie, bilet de trimitere tip de la medicul de familie si card de sanatate activat, pot beneficia prin sistemul asigurarilor sociale de sanatate de 2 proceduri/zi lucratoare in limita plafonului – magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, curenti interferentiali, curent Trabert, microunde, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, solux, aerosoli individuali, impachetari parafina, elongatie, bai de plante, bai de carbon.
Taxa Taxa de promovare turistica si taxa salvamont se achita la receptia hotelului in ziua cazarii.
Hotelul dispune de parcare cu plata.
Conditii de platã: Pentru rezervare fermã se va achita un avans de 50% in 3 zile lucrãtoare de la rezervare, iar diferenta se va achita cu 10 zile lucrãtoare inainte de sosirea turistilor.
In cazul anulãrii rezervarii/ neprezentarii turistilor, suma achitatã nu se restituie, se considera avans pentru rezervari
viitoare.

Facilitati camera

Mobilier nou, televizor, telefon, cablu, baie proprie. Camerele situate la etajele 1 si 6 (fara balcon) sunt clasificate la 2 stele. Celelalte camere sunt omologate la 3 stele, avand si frigider cu minibar in dotare.

Facilitati hotel

Hotel Bradul este situat langa parcul statiunii, foarte aproape de partia de schi.
Hotelul dispune de 312 locuri de cazare, lifturi, restaurant cu 380-400 de locuri, seif la receptie, sala de conferinte (120 de locuri), acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj).
Servicii masa: micul dejun - bufet suedez, pranzul si cina se serveste in sistem fisa-cont (meniu a la carte, iar in lunile iunie si august mesele vor fi servite in sistem bufet suedez).
Tratament:Hidrokinetoterapia in piscina încalzita, dus subacvatic si dus jacuzzi, dus scotian, masaj general, solar, sauna, sala de fitness. Explorari functionale cu aparatura noua, ultraperformanta; electrocardiografie, oscilometrie, osteodensitometrie, testare glicemie.

Vezi si alte oferte

Hotel DORNA Oferta Decada Balneara 2024
Hotel DORNA Oferta Decada Balneara 2024
Vatra Dornei, Strada Tudor Vladimirescu 5A

Vezi detalii
Hotel DORNA Oferta Hai la Bai 2024
Hotel DORNA Oferta Hai la Bai 2024
Vatra Dornei, Strada Tudor Vladimirescu 5A

Vezi detalii