0311 017 997

Hotel CIUCAS Oferta generala, Baile Tusnad

BAILE TUSNAD, Aleea Sfânta Ana 7

Pret incepand de la:

220 LEI

/noapte/persoana


TARIFE cazare si demipensiune (mic dejun si cina) lei/noapte/camera

  Camera dubla Camera single Supliment copil (fara pat supl.) Supliment copil (cu pat supl.) Supliment adult Apartament Apartament cu jacuzzi
V-S D-J V-S D-J V-S D-J V-S D-J
02.01. - 30.06.2024 518,00 lei 440,00 lei 401,00 lei 396,00 lei 109,00 lei 142,00 lei 196,00 lei 567,00 lei 489,00 lei 723,00 lei 645,00 lei
Tarifele includ: acces la piscina, jacuzzi, sauna uscata;
  • Un copil cu varsta pana la 5 ani cazat in camera cu parintii, fara pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare si servicii de masa.
  • Un copil cu varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani cazat in camera cu parintii achita suplimentele din tabel, in functie de optiune (cu sau fara pat suplimentar)
  • Copiii cu varsta mai mare de 14 ani achita tarif integral.

La sosire turistii vor achita taxa de statiune = 2 lei/zi/pers.

Facilitati camera

Facilitati camere: Hotelul Ciucas dispune de 228 locuri de cazare, structurate in 97 camere duble, 13 apartamente si 4 apartamente de lux, dotate la standardele europene de 3 stele, toate mobilate si echipate conform standardelor internationale si beneficiind de conditii excelente.
Camerele duble sunt prevazute cu baie proprie cu cada sau dus, cu TV, minibar, frigider, aer conditionat, uscator de par, telefon si balcon, accesul facându-se pe baza de cartela magnetica.
Apartamentele dispun de dormitor si living, având aceleasi dotari ca si camerele duble dar fiind mult mai spatioase si impresionând prin eleganta si lux.

 

Facilitati hotel

Facilitati hotel: 228 locuri de cazare, restaurant, bar, terasa, centru de conferinte, piscina interioara, Spa - Hotelul pune la dispozitie o baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie , salina, bai carbo-gazoase, impachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate, tenis de masa, biliard, darts, parcare, fax/copiator, spalatorie/calcatorie, salon de frumusete, aer conditionat, bancomat, lift, seif.
Servicii masa: Restaurantul situat in incinta Complexului Ciucas, dispune de 170 locuri. Pe terasa restaurantului, intr-un cadru natural deosebit, exista spatiu amenajat pentru servirea mesei pentru inca 60 de persoane.
Tratament: Baza de tratament din incinta hotelului pune la dispozitie facilitati de tratament ale urmatoarelor afectiuni: cardiovasculare, digestive, endocrine, sistemului nervos, cailor urinare. Baza de tratament si relaxare este dotata cu: sala de gimnastica (pt. fitness si wellness), sauna, cabinete masaj, aparate electroterapie,jacuzzi, bai galvanice, bai carbogazoase, parafina cabinet medical de specialiate, cabinete impachetari, salina.
Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.