0311 017 997

Hotel Cumpatu - Sarbatori de Paste, Sinaia

Sinaia, Strada Gârbovei 27


Oferta Paste 2024 (03.05-07.05.2024) 
Pastele este o sarbatoare a primaverii iar Învierea Domnului ne unelte si ne umple sufletele de seninatate si liniste! 
Pachet 3 nopti/4 zile – 2673 lei camera dubla twin/executive; 2798 lei camera dubla superioara/deluxe
Pachet 4 nopti/5 zile – 2868 lei camera dubla twin/executive; 3354 lei camera dubla superioara/deluxe.
Nota: Nu sunt incluse taxele locale. (Promovare = 2% din c/val serviciilor de cazare si Salvamont = 6,00 lei/pers/sejur)
Pachetul include:
•    cazare cu mic dejun bufet
•    welcome drink traditional 
•    întâmpinarea oaspetilor în noaptea de Înviere cu cozonac, oua rosii si vin rosu
•    dejun festiv traditional în ziua de Paste (include vinul casei si muzica de petrecere) 
•    atelier de vopsit oua si vânatoare de oua (pentru copii)
•    alte surprize de la iepuras!
Informatii suplimentare: 
•    Pentru camerele cu semineu si junior suite se va achita un supliment de 400 lei pe sejur. 
•    Copiii cu vârsta pâna la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar) iar la restaurant vor avea loc la masa fara menu.
•    Copiii cu vârste între 7-12 ani vor achita un supliment de 300 de lei pentru 3 nopti si 350 de lei pentru pachetele de 4 nopti (cu loc la masa dar fara menu). Se poate comanda menu pentru copii în momentul cazarii. 
•    Copiii cu vârsta peste 12 ani intra în categoria adulti si se vor caza la tariful de camera cu pat suplimentar. 
•    Oferta se supune anumitor termeni si conditii 

Termene de plata: rezervarile se confirma si ramân ferme în baza unui avans de 50% din valoarea pachetului, restul se va achita pâna la data de 18.04.2024. Dupa aceasta data sejurul se achita integral în momentul rezervarii. 
 

Facilitati camera

Camerele Twin ofera un confort la cel mai inalt standard. Camerele au 30 mp cu 2 paturi separate si fotoliu extensibil. Balconul are vedere spre gradina interioara si spre padure. Aceste camere pot fi folosite si in regim single.
Camerele Deluxe sunt camerele ideale pentru familiile cu 2 copii, aici regasindu-se un pat matrimonial,  o canapea extensibila si un fotoliu extensibil. Camerele au un spatiu generos cu o suprafata cuprinsa intre 35-40 mp.
Camerele Executive dispun de un spatiu elegant cuprins intre 30 si 35 mp, aducand clientului un confort sporit. Camerele au pat matrimonial si fotoliu extensibil. Balconul are vedere panoramica catre muntii Bucegi. Pe balcon se afla echipamente speciale pentru fumatori.
Junior Suite - apartament spatios si comfortabil cu o suprafata cuprinsa intre 40-50 mp. Apartamentul este compus din zona de living unde este amplasata o canapea extensibila si un dormitor dotat cu un pat matrimonial.

Facilitati hotel

Hotelul Cumpatu Sinaia iti ofera tot confortul posibil cu dotarile de patru stele, in cele 25 de camere de tip Twin, Executive, Deluxe sau Junior Suite. Pe langa privelistea care iti taie rasuflarea, camerele sunt dotate cu LCD TV, telefon, caseta individuala de valori, mini-bar, acces la internet, termostat ambiental individual, bai cu cada, foehn, alarma de urgenta etc.

Renumitul restaurant al hotelului, denumit sugestiv Safari Club, a reusit prin bucatele atent preparate, pline de savoare si prin meniul bogat, sa atraga multi fani debordanti de multumire. Placerea gusturilor, bogatia miresmelor si diversitatea bucatelor, toate pot fi regasite sub un singur acoperis.
Hotel Cumpatu Sinaia ofera facilitati de 4 stele. Relaxare si confort pentru o vacanta linistita. Camera de joaca pentru copii in interior, spa, masaj.
În interiorul hotelului, vei gasi prima solutie impotriva tensiunii acumulate: sauna. Hotel Cumpatu Sinaia beneficiaza de servicii de patru stele, iar prezenta saunei si a jacuzziului in interiorul sau este o garantie a celor mai placute momente.

Vezi si alte oferte